ACNEWS

Bosszúból felrobbantotta otthonát az elhagyott hajdúdorogi férj

Ámokfutásba kezdett a féltékeny apa, mert a felesége elhagyta őt Fotó: pxhere
Ámokfutásba kezdett a féltékeny apa, mert a felesége elhagyta őt Fotó: pxhere
Bekattant a féltékeny apa, és ámokfutásba kezdett: így akart bosszút állni a feleségén, amiért elhagyta őt.
Hirdetés
Ad image

Kidőlt házfalak, felrobbant gázpalack csonkjai, füstölgő romok, felgyújtott autó, mindenütt a pusztítás nyomai – ennyi emlékeztet szerdán a Rákóczi körúton az esti drámára. És ami nem látszik: egy kétgyermekes űzött család élete, könnyei, félelmei, füstbe szállt álmai.

Kiderült, mindez egy féltékeny férfi bosszúja volt. Felesége bűne csupán annyi volt, hogy elhagyta őt. Előbb megnyitotta a gázpalackot, majd benzinnel lelocsolta a ház berendezését, végül felrobbantotta családja otthonát. És ha már így lendületbe jött, felgyújtotta a felesége utcán parkoló autóját is. A tűzoltók áramtalanítás után három vízsugárral megfékezték a lángokat.

„Éppen a tévét néztük, amikor hallottunk egy tompa puffanást, és egy kis fényt is lehetett látni kintről. Azt hittem, valami ökör az árokba tolatott a kocsival, ezért kinéztem az ablakon, akkor láttam, hogy az egész ház lángokban áll – mesélte a haon.hu-nak az egyik szomszéd. A házban lakó két óvodáskorú kisgyermek és édesanyjuk egy pillanat alatt mindent elveszített. Szerencsére az őrjöngő rombolás idején nem voltak otthon, de a kicsik lelkében keletkezett sérülések nagyon sokára gyógyulnak be.

Az ámokfutó férfi égési sérüléseket szenvedett, ezért a mentők kórházba vitték, onnan pedig átszállították a pszichiátriára. Családja emiatt retteg. Hogy amikor onnan kiengedik, akkor végezni fog velük.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés