ACNEWS

Feltámadt Lewis Hamilton: újra Verstappennel csatázik

Hamilton hiába versenyzett jól/fotó: AcNews
Hamilton hiába versenyzett jól/fotó: AcNews
Megszerezte a 104. pole pozícióját a Mercedes pilótája, ő rajtolhat az élről holnap, amihez holland riválisa kelletlenül gratulált.
Hirdetés
Ad image

Max Verstappen feltűnően kelletlenül fogott kezet Lewis Hamiltonnal, rá se nézett a Mercedes pilótájára. A holland csalódottsága érthető, a sportszerűtlensége viszont nem, hiszen 7-szeres világbajnok vetélytársa 104. pole pozíciója mégiscsak egy újabb sporttörténelmi pillanat volt.

Ugyanis még senki sem indulhatott kilencszer az élről az adott nagydíjon, Hamiltonnak pedig a a Hungaroringen ez most sikerült.

A vasárnap 15.00 órakor rajtoló Magyar Nagydíjon az élről tehát Lewis Hamilton rajtolhat, őt Max Verstappen és Lando Norris követi az élbolyban. Borítékolható, hogy a holland törleszteni akar majd Hamiltonnal szemben, szóval nagy csata várható.

Lewis Hamilton újabb rekordja: az időmérő edzésen megszerezte a 104. pole pozcióját Fotó: AcNews

Érdekesség, hogy Fernando Alonso csak a nyolcadik, Perez pedig a kilencedik rajthelyet szerezte meg. A tény, hogy Daniel Ricciardo a 13. helyről startolhat, különösen nagy öröm a rajongók számára, hiszen csak most tért vissza a Forma-1-be, de már az első időmérőjén megelőzte csapattársát, Tsunodát.

Viszont Carlos Sainz 11., George Russel 18 rajthelye óriási csalódást jelent a Ferrari, illetve a Mercedes csapat számára. Az ifjú angol pilóta sok nehézséggel küzd az utóbbi időben, ennek ellenére nemrég azt nyilatkozta, hogy gyorsabban vezet mint Lewis Hamilton. Nos, a idei futamok eredményei nem ezt igazolják.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés