ACNEWS

2024. September 18.   |   Diána napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Fenékplasztika újratöltve: híres hátsók titkai

Fotó: EverDerm jóvoltából
Fotó: EverDerm jóvoltából
10-20 éve még az implantátumokkal érték el a tökéletes feneket, ma már természetes módszerek is léteznek. Itt a gyors, kerek popsi titka!
Hirdetés
Ad image

Az esztétikai beavatkozások világában a fenékemelés az elmúlt évtizedekben óriási fejlődésen ment keresztül. Míg 10-20 évvel ezelőtt a popsi implantátumok jelentették az egyetlen megoldást azok számára, akik formásabb és domborúbb feneket szerettek volna, ma már számos biztonságosabb és természetesebb lehetőség áll rendelkezésre.

Múlt: popsi implantátumok és kockázataik

A 2000-es években a popsi implantátumok voltak a legelterjedtebb módszer a fenékemelésre. Ezek a szilikon implantátumok nagy méret- és forma választékban voltak elérhetők, lehetővé téve, hogy a plasztikai sebészek szinte bármilyen kívánt eredményt elérjenek. Azonban, mint minden műtéti beavatkozásnál, itt is jelentős kockázatokkal kellett számolni.

A popsi implantátumok egyik legnagyobb veszélye az volt, hogy a test idővel kilökhette az idegen anyagot, ami komoly egészségügyi problémákat okozhatott. Emellett az implantátumok elmozdulása vagy a szivárgás is gyakoran előfordult, ami további műtéti beavatkozásokat tett szükségessé. Az implantátumokkal kapcsolatos kockázatok egyik legismertebb példája a sztárvilágból a híres rapper, Nicki Minaj, akinek implantátum problémái évekig témát szolgáltattak a bulvármédiában.

Jelen: biztonságosabb és természetesebb megoldások

Ma már egyre több páciens választja a természetes hatású esztétikai töltőanyagokat nem csak arc -, hanem testformálásra is, amelyek nemcsak biztonságosabbak, hanem a műtét nélküli beavatkozás lehetőségét is kínálják.

Fotó: EverDerm jóvoltából

Ezek közé tartozik a Lanluma töltőanyag is, amely az utóbbi évek egyik legnépszerűbb választása lett popsi emelés terén. A Lanluma egy biológiailag lebomló anyag, amelyet injekció formájában juttatnak a fenékbe. Ez az anyag stimulálja a szervezet saját kollagéntermelését, ami a fenék természetes módon történő domborítását eredményezi, valamint már a beavatkozás után azonnali optikai nagyobbodást eredményez. A végső eredmény 2-3 hónap alatt alakul ki, és több évig tartós marad.

Miért a Lanluma fenéklifting?

A Lanluma fenéklifting számos előnnyel jár a hagyományos implantátumokkal szemben. Az egyik legnagyobb előnye, hogy a beavatkozás minimálisan invazív, így a páciens gyorsabban felépül, és kevesebb a komplikációk esélye. Emellett a Lanluma természetesebb hatást kölcsönöz. Ennek oka, hogy a test saját kollagénje alakítja ki a kívánt formát, szemben az implantátumokkal, amelyek sokszor mesterséges hatást keltettek. A Lanluma fenéklifting már Magyarországon is elérhető, méghozzá Budapesten az EverDerm Klinikán. A klinika szakértő csapata a legmodernebb technológiákat alkalmazva biztosítja, hogy a páciensek a lehető legbiztonságosabb és legtermészetesebb eredményt érjék el. (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés