ACNEWS

Férjhez megy Yvonne Dederick – Évek óta tart a szerelem!

Egy ortopéd-sebész főorvos rabolta el a luxusfeleség szívét.

Hirdetés
Ad image

Egy ortopéd-sebész főorvos rabolta el a luxusfeleség szívét.

Néhány órával ezelőtt jelentette be követőinek Yvonne Dederick, hogy hatalmas mérföldkőhöz ért a kapcsolata. A Feleségek luxuskivitelben sztárját  ugyanis eljegyezték, a hírt pedig a közösségi oldalán jelentette be. A bejegyzésből kiderült, hogy egy sebész főorvos nyerte el a szívét, akinek szintén van gyermeke. A poszthoz persze megannyi gratuláció érkezett.

Kevesen tudják, de a páros már jó pár éve együtt van. Yvonne pár évvel ezelőtt vallotta be lapunknak, hogy van valakije, de utána valamiért újra egyedülállóra változtatta kapcsolati státuszát a Facebookján. Majd eltelt pár hónap, és újra jelezte, hogy nem a szinglik táborát erősíti. Akkor elmondta az AcNewsnak, hogy bizony voltak hullámvölgyek az életükben, és többször is szakítottak.

„Igen, többször is kint volt, hogy kapcsolatban vagyok, aztán levettem. Most viszont úgy érzem, már véglegesen fenn fog maradni. Mindvégig ugyanarról a férfiról volt szó. Sajnos többször is szakítottunk, vagy szünetet tartottunk, de mostanra úgy érzem, már beérett a dolog. Körülbelül két éve vagyunk így együtt hellyel-közzel. Bemutatni a nagyérdeműnek viszont nem áll szándékomban. Szeretne a háttérben maradni, amit nagyon is becsülök benne. Egy kapcsolatban amúgy is elég egy díva. A lányommal is beszéltük múltkor, hogy mindketten olyanok vagyunk, hogy nem szeretjük, ha a párunk akar sütkérezni a fényben helyettünk – mesélte egy évvel ezelőtt Yvonne, majd azt is elárulta, hogyan is volt ez a se veled, se nélküled kapcsolat. – Kicsit korán jött a válásom után ez a kapcsolat. Úgy gondolom, akkor még nem igazán rendeztem le magamban a dolgokat. Meg kellett találnom a belső boldogságomat, ebben sokat segített a Mindfullness módszer is. Szinte mindig kapcsolatban voltam egész életemben, de tudom, hogy nem a másik féltől kell várni a boldogságot, hanem azt először magunkban kell lerendezni. Ha tisztán állunk neki egy kapcsolatnak, akkor sokkal sikeresebb lesz. Össze kellett szoknunk, sok bizonytalanság volt, de most már minden rendben van köztünk és boldog vagyok vele.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés