ACNEWS

2024. June 17.   |   Alida, Laura napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Férjhez ment Simek Kitty lánya, hamarosan édesanya lesz

Szabó György / Fotó: AcNews
Szabó György / Fotó: AcNews
A húszéves lány tavalyelőtt házasodott meg, ugyanabban a határmenti falucskában, Endrőcön  él, ahol az édesapja felnevelte.
Hirdetés
Ad image

Már húszéves Simek Kitty lánya, aki szerelmével tavalyelőtt házasodott össze. A déli határ szélénél, egy apró faluban, Endrőcön él a férjével. Úgy tervezi, hamarosan ő is anya lesz, férjével szeretnének már gyermeket. Aminek Szabó György – Simek Kitty volt párja, közös lányuk édesapja – nem örülne. „Nem szeretnék unokázni, fiatal vagyok még ahhoz, hogy nagypapa legyek. Favágóként dolgozom Endrőcön, a feleségemmel, Szandival boldogan neveljük a három fiunkat – nyilatkozta az AcNews-nak Szabó György.

„Kittyvel közös lányunk már 20 éves, kirepült itthonról. Itt laknak ugyanebben a faluban, tőlünk nem messze. Kittiről három éve semmit nem hallottam. Akkor hazajött, újra találkozott a lányunkkal. Persze, beszélgettek, szóba került a múlt… Hogy miért hagyta itt és nem nézett felé soha többé. Az biztos, ha a lányom valaha álmodozott is volna erről a találkozásról, biztos nem így képzelte el. Kitty el akarta vinni őt magához Hollandiába. De szerencsére esze ágában sem volt vele menni. Hiszen az elveszített bizalmat semmi nem adhatja már vissza.”

Huszonkét éve már, hogy a tótújfalusi Simek Kitty nevét megismerte az ország. Ugyanis az akkor 14 éves kislány lelőtte az alvó nevelőapját, annak pisztolyával. A nyomozati iratok szerint a férfi szexuálisan zaklatta őt, az édesanyját pedig terrorban tartotta. Kitty ezért érezte úgy, hogy nincs más választása. A lányt a bíróság jogerősen 2 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte, de 2005-ben Mádl Ferenc köztársasági elnök kegyelemben részesítette. Így Kittynek egy napot sem kellett a börtönben töltenie.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés