ACNEWS

Strandoló kislányokra vadásznak a szexuális ragadozók

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Két tinédzser állítása szerint egy középkorú férfi támadta meg őket a vízben. Ráadásul nem ez az első eset a környéken...
Hirdetés
Ad image

Két fiatal lány azt állítja, hogy a hétvégén az angliai Bournemouthban szexuálisan bántalmazták őket, miközben a tengerben úsztak. A két 10 és 11 éves iskolás állítása szerint egy középkorú férfi volt a támadójuk. A rendőrség hétfőn közölte, hogy azóta letartóztattak egy 43 éves londoni férfit az állítólagos bűncselekmény miatt – írja a Sun.

A rendőrség hétfőn közölte, hogy egy seregnyi férfira vadásznak, miután korábban egy 17 éves fiú azt állította, hogy a lányokhoz hasonlóan, őt is szexuálisan bántalmazták a tengerben. Egy 19 éves tinédzser pedig nemrég a bíróság elé állt, miután egy 15 éves lány azt állította, hogy több ezer nyaraló szeme láttára erőszakolta meg a vízben.

 „A nyomozók arra kérik a szemtanúkat vagy bárkit, aki információval rendelkezik, hogy jelentkezzen, mivel két, a Bournemouth Beach-en történt szexuális támadás ügyében nyomoznak” – közölte hétfőn a dorseti rendőrség.

A hatóságokhoz vasárnap 15.45-kor futott be egy segélyhívás, miszerint a Pier Approach területén zavargás történt. A rendőrök a helyszínre siettek, jelentésük alapján két – 10 és 11 éves – lányt egy férfi illetéktelenül megérintett, amikor a móló közelében, a tengerben tartózkodtak.

„A nyomozást követően egy 43 éves londoni férfit tartóztattak le szexuális erőszak gyanújával” – számoltak be.

Cameron Carter nyomozó, a bournemouthi rendőrség nyomozója elmondása szerint részletes vizsgálatot folytatnakezekkel az incidensekkel kapcsolatban, és szívesen meghallgatnak mindenkit, aki szemtanúja volt a történteknek, de még nem beszélt a rendőrséggel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés