ACNEWS

Fiatalos lendülettel állt ismét munkába Forgács Gábor – Így van most a humorista

Fiatalos lendülettel vágott bele ismét a munkába Forgács Gábor, annak ellenére, hogy az év első hónapjaiban nagyon komoly megpróbáltatásokon kellett keresztül mennie.

Hirdetés
Ad image

Fiatalos lendülettel vágott bele ismét a munkába Forgács Gábor, annak ellenére, hogy az év első hónapjaiban nagyon komoly megpróbáltatásokon kellett keresztül mennie.

Mint ismeretes, a 73 éves színészt idén februárban műtötték daganatos megbetegedés miatt. Volt olyan, hogy négy napon keresztül lebegett élet és halál között, de az orvosoknak köszönhetően mára kifejezetten jól van a mindig jókedvű művész. 

„Azt szoktam mondani, hogy azt csak az orvosok tudják, hogy valójában hogy vagyok, de köszönöm, remekül érzem most magam”- kezdte lapunknak vidáman Forgács Gábor, aki megsúgta nekünk, hogy most is éppen egy felvételen volt.

„Szerencsére vissza tudtam menni dolgozni, felvételről felvételre járok, de már a műtét után otthonról is dolgoztam, ahogy tudtam” – árulta el fiatalokat megszégyenítő lelkesedéssel.

Igyekszik nem túlhajszolni magát és csak annyi munkát vállal, amennyi nem terheli meg, hiszen óvnia kell az egészségét.

„Az orvosaim annyit mondtak, hogy teherautókat azért, ha lehet, ne nagyon emelgessek, mert az nem túl egészséges, de minden mást csinálhatok, amíg érzem, hogy nem terhel meg” – nevetett a színész, majd hozzátette, hogy lépcsőzni maximum a második emeletig szokott, de annyi kell is neki, hogy erősítse a lábait.

Úgy érzi, most ismét visszanyerte régi erejét, pedig betegsége alatt számtalanszor kellett szembenéznie a halál gondolatával, ami saját bevallása szerint összeszorította a gyomrát. Volt olyan, hogy orvosai a koronavírus-járvány közepén csak azért engedték be hozzá a családját, hogy el tudjanak búcsúzni egymástól.

A pandémia őket is megviselte, hiszen betegsége miatt sokáig párján kívül nem találkozhatott szeretett unokáival, akik nagyon megérezték a hiányát. Ezt azonban kifejezetten az ő védelme érdekében tették, hiszen nem tudni mi történt volna akkor, ha elkapja a fertőzést. A lazításoknak és az oltásoknak köszönhetően azonban most végre meglátogathatta szeretteit is. 

„Most vasárnap találkoztam az unokáimmal, nagyon jól éreztük magunkat, sokat játszottunk, nevettünk és beszélgettünk. Igazán jó hangulatban telt a hétvége, és hála az égnek úgy érzem kaptam még néhány évet a jó Istentől” – zárta gondolatait Forgács Gábor.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés