ACNEWS

Fidesz: Gyurcsányékkal súlyos tízezrekkel lenne drágább az iskolakezdés

Gyurcsányékkal súlyos tízezrekkel lenne drágább az iskolakezdés, mert ők soha nem támogatták az ingyenes tankönyvellátást és a kedvezményes gyermekétkeztetést sem - hangsúlyozta a Fidesz hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Hirdetés
Ad image

Gyurcsányékkal súlyos tízezrekkel lenne drágább az iskolakezdés, mert ők soha nem támogatták az ingyenes tankönyvellátást és a kedvezményes gyermekétkeztetést sem – hangsúlyozta a Fidesz hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A nagyobbik kormánypárt Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagjának hétfői sajtótájékoztatójára reagált, ahol az ellenzéki politikus arról beszélt, hogy akár 30 százalékos drágulás is lehet szeptembertől a közétkeztetésben „az orbáni infláció” miatt.

A Fidesz kiemelte: „a baloldal válságban rögtön megvágta a családtámogatásokat és kivonta a pénzt az oktatásból”.

A Fidesz-KDNP viszont az elhúzódó háború és az energiaválság ellenére is kitart a családokat segítő intézkedések mellett – szögezték le.

A kormány minden tanuló számára biztosítja az ingyenes tankönyvcsomagot a köznevelésben, a gyermekétkeztetésre fordítható támogatás mértékét pedig még tovább növeli a most következő tanévben – hangsúlyozta közleményében a Fidesz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés