ACNEWS

Fidesz: Ha a baloldal hatalomra kerülne, elvennék a 13. havi nyugdíjat

Márki-Zay Péter nyilatkozataiból egyértelművé vált, hogy ha a baloldal hatalomra kerülne, elvennék a 13. havi nyugdíjat - mondta a Fidesz-frakció szóvivője szerdán, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Hirdetés
Ad image

Márki-Zay Péter nyilatkozataiból egyértelművé vált, hogy ha a baloldal hatalomra kerülne, elvennék a 13. havi nyugdíjat – mondta a Fidesz-frakció szóvivője szerdán, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Halász János szerint az ellenzéki előválasztáson nyertes miniszterelnök-jelölt, Márki-Zay Péter „bevallotta, hogy teljesen helyénvalónak tartja azokat a megszorító intézkedéseket, köztük a 13. havi nyugdíj elvételét, amelyeket a Bajnai-kormány bevezetett”.

„Majd kijelentette, hogy szerinte az a baj, hogy rendkívül nehéz megszüntetni a 13. havi nyugdíjat és a rezsicsökkentést. De ennél tovább is ment, egyenesen böszmeségnek nevezte, hogy a Fidesz-KDNP visszaadja az időseknek a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat” – tette hozzá.

A politikus szerint Márki-Zay Péter kijelentéseiből „tisztán látjuk, hogy a baloldal nemcsak beengedné a migránsokat, megszüntetné a minimálbért és a rezsicsökkentést, hanem a 13. havi nyugdíjat is elvonná az idősektől”.

„Nem hagyhatjuk, hogy visszatérjen a múlt, hiszen Magyarországnak előre kell mennie és nem hátra” – fogalmazott videónyilatkozatában Halász János. (MTI)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés