ACNEWS

2024. June 29.   |   Péter, Pál napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Foci-Eb: nincs magyar tündérmese, ma jönnek haza a focisták

Fotó: MTI
Fotó: MTI
Kiesett a magyar válogatott a németországi Európa-bajnokságon, a magyar labdarúgó-válogatott szerdán repül haza Budapestre.
Hirdetés
Ad image

Eddig tartott a tündérmese, a magyar focisták ma hazajönnek, számukra véget ért az Európa Bajnokság. Ugyanis tegnap éjjel Georgia legyőzte a gyalázatos teljesítményt nyújtó portugál csapatot. Mint ismert, Marco Rossi csapatának nagyon rosszul indult a torna. Előbb két gólkülönbséggel kikapott Svájctól, majd a házigazda németektől szintén két gólkülönbséggel alulmaradtak. vereséget szenvedtek. 

Viszont Skócia ellen Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával 1:0-ra nyert a magyar csapat, ezzel életben tartva a reményeket a legjobb 16 közé jutásra. A nyolcaddöntőre egészen szerda estig esélyes is maradt a magyar válogatott. Abban az esetben, ha Portugália nem kap ki Georgiától, és Törökország sem veszít a csehek ellen, továbbment volna a tornán a magyar válogatott. Azonban a portugálok félgőzzel játszottak, hagyták nyerni Georgiát, ezzel megpecsételődött Magyarország továbbjutásának sorsa.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés