ACNEWS

Fodor Zsóka: Soha nem vettem el más munkáját

A 79 éves színésznő folyamatosan járja az országot, jelenleg is hat darabban játszik az országszerte.

Hirdetés
Ad image

A 79 éves színésznő folyamatosan járja az országot, jelenleg is hat darabban játszik az országszerte.

Folyamatosan járja az országot Fodor Zsóka. A 79 éves színésznő fele annyi idős kolléganőit meghazudtoló munkabírással lép estéről estére a világot jelentő deszkákra. A szabadúszó művésznővel kapcsolatban sokakban merül fel a kérdés, hogy vajon miért nem állapodott meg egy kőszínháznál, ami biztos bevételt jelentene számára.

„Soha nem vettem el más munkáját, a lehetőséget arra, hogy játsszon. Szerencsére a szabadúszásban megvan annak a lehetősége, hogy ne kelljen kis szerepeket játszanom, mivel sajnos egy bizonyos kor fölött egyre kevesebb a jó női figura. Felmerült, hogy a Pécsi Nemzeti Színház tagja legyek, de nem akartam a lehetőséget elvenni a kolléganők elől” – mesélte Zsóka a lapunknak.

A színésznő igazi örömhírt is megosztott velünk, ugyanis az évek óta nagy sikerrel játszott előadása, Maravecz Levente: Örömlányok végnapjai című darabot végre Budapesten is láthatja a közönség decemberben és januárban, miután már száz alkalommal ment Pécsett. 

„Elképesztő sikerrel fut az előadás és most úgy tűnik, minden hónapban játszhatjuk a Belvárosi Színházban. Igazán minőségi darabok mennek ezek a helyen, megtiszteltetés, hogy itt léphetünk fel. Az ingázást pedig megszoktam. Szoktam is mondani, hogy két hazám van; Budapestre megyek haza, Pécsett pedig otthonra leltem. Mindkét városban lakást bérlek, így a legkényelmesebb a fellépések miatt. Hat darabban játszom, állandóan utazom, fontos, hogy két hely is legyen az ország két leggyönyörűbb városában, ahova haza tudok menni. Nem tervezek lassítani, egyrészt pénzből élünk, de ami ennél is fontosabb, az a közönség szeretete, ami miatt bármilyen nehéz napja is van az embernek, megéri. 79 éves vagyok, szerencsére semmi komoly betegség nincs, ami miatt ne léphetnék színpadra, főleg azért, mert a világot jelentő deszkákon kortalannak érzem magam azokra az órákra, amíg játszhatok.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés