ACNEWS

Fogadásokat kötnek a neten: hány kiló Donald Trump

Donald Trump Fotó: Unsplash
Donald Trump Fotó: Unsplash
1,90 méter magas és 97 kilogrammos - legalábbis ez áll Donald Trump börtöndokumentumaiban. Az adatok kérdéseket vetnek fel és gúnyt váltanak ki az interneten.
Hirdetés
Ad image

A közösségi médiában találgatások terjednek: az ex-elnöknek jóval többet kellene nyomnia.

1,90 méter magas és 97 kilogrammos – legalábbis ez áll Donald Trump börtöndokumentumaiban. A közösségi médiában azonban olyan találgatások terjednek, hogy az exelnöknek jóval többet kellene nyomnia. Az adatok kérdéseket vetnek fel és gúnyt váltanak ki az interneten. Még fogadásokat is kötnek.

Lefényképezték, megmérték és lemérték: Az Egyesült Államok történetében először fordult elő, hogy egy volt elnököt rendőrségi fotón örökítettek meg. Az amerikai Georgia államban található atlantai seriffhivatal csütörtökön tette közzé a nagyvárosi börtönben készült, zord arcú Donald Trump   fényképét.

Nemcsak a fotó kelt feltűnést, hanem Trump állítólagos súlya is. A New York-i és miami letartóztatási eljárás során Trump maga mondhatta meg a súlyát. Azt állította, hogy 99 kilogrammot nyom. Már akkor is voltak találgatások az 1,90 méter magas exelnök súlyáról. A neten többen csodálkoztak az alacsony súlyon. Sokan biztosak voltak benne: Trump jóval többet nyom 100 kilogrammnál. Még fogadásokat is indítottak – írja a blick.ch

A börtönfelvételek szerint Trumpnak csak 97 kilogrammot kellene nyomnia. Ezt pedig a neten az emberek nem akarják és nem is nagyon tudják elhinni. Különösen azért nem, mert Trump most állítólag körülbelül 14 kilóval könnyebb, mint a legutóbbi hivatalos vizsgálatakor volt a Fehér Házban. Akkor a 77 éves férfi 111 kilogrammot nyomott – írja a „Washington Post”.

Az X nevű hírszolgáltatáson, a korábbi Twitteren a felhasználók Trumpon és állítólagos súlyán gúnyolódnak. Ha az ex elnök állításai igazak lennének, akkor ugyanolyan testtömege lenne, mint például a 16 éves Noah Karim Mikhail focistának vagy a néhai ökölvívólegenda Muhammad Alinak.

Hogy a Trump-ügyben a mostani számok hogyan jöttek ki, arra a seriffi hivatal egyelőre nem adott magyarázatot. A közösségi médiában különböző elméletek keringenek: Trumpot egyszerűen csak a magasságáról és a súlyáról kérdezték? Vagy ezek a számok egy elavult jogosítványból származnak? Függetlenül attól, hogy a számok hogyan kerültek a börtöndokumentumba, Trump testsúlya valószínűleg még jó ideig támadási célpontot fog szolgáltatni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés