ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Forma-1: Hálás a világ a Mercedesnek, hogy legyőzte a Red Bullt

Fotó: Pirelli
Fotó: Pirelli
A száguldó cirkusz utolsó két futamán az Ezüstnyilak kétszer is elsőként értek célba, alaposan feladták a leckét a Red Bullnak.
Hirdetés
Ad image

Hálás a Forma-1 világa a Mercedesnek, amiért kétszer is legyőzte a Red Bullt, így már nem Max Verstappen a leggyorsabb, bár még mindig ő vezeti a pontversenyt. Ezzel a nyári szünet végén újra izgalmassá vált a Forma-1, nyílttá vált a verseny a száguldó cirkusz topcsapatai között. Pedig két éven át úgy tűnt, a Red Bull egyeduralmát senki és semmi nem rendítheti meg.

A jelek szerint a McLaren és a Mercedes is beszállt a világbajnoki címért folyó küzdelembe. Bár jelen pillanat szerint a McLaren az esélyesebb arra, hogy legyőzze a Red Bullt, az utóbbi versenyeken a Mercedes egyre jobb formában van. Jó látni., hogy Lewis Hamilton nem felejtett el vezetni, George Russel tehetségéhez pedig nem férhet kétség.

A McLanrennél Lando Norris és Oscar Piastri gyakran csatázik egymással az élen. A nyári szünetben vélhetően átbeszélték, hogy melyikük lesz az elsőszámú pilóta, ellenkező esetben lemondhatnak az egyéni világbajnoki címről.

És persze a Reed Bullt sem szabad leírni. Verstappen akkor is a világ egyik legjobb pilótája, ha sorra lecsúszik a dobogóról, emiatt frusztrálttá vált. A nyakában ott liheg a Ferrari két éhes pilótája, Charles Leclerc és Carlos Sainz is. Szóval izgalmas futam várható a hétvégi Holland Nagydíjon, érdemes lesz miatta a tévé elé ülni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés