ACNEWS

Forma-1: kirúgták Kevin Magnussent, megvan, ki ül a székébe

Fotó: Haas
Fotó: Haas
Nagy bejelentést tett a Haas Forma-1-es csapata, távozik Kevin Magnussen, már az is megvan, hogy Esteban Ocon jön a helyére.
Hirdetés
Ad image

A Magyar Nagydíj hétvégéjének első szenzációja, hogy kirúgta a Haas csapat tulajdonosa a pilótáját, Kevin Magnussent. Eszerint a szezon végén véget ér a meglehetősen hosszúra nyúlt közös korszakuk. A hírt az érintettek közösen  jelentették be. Tény, hogy a Haas történetében Magnussen teljesítette a legtöbb nagydíjat, szám szerint 135-öt. Karrierje során pedig 175 nagydíjnál tart – írta a  Motorsport. Közben a lap információi szerint a Haas nagyon közel áll a megegyezéshez Esteban Oconnal. Akitől a szezon végén válik meg az Alpine.

„Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a Haasnál. Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen kiváló csapattal versenyezhettem az elmúlt években – mondta Magnussen a bejelentés után. – Különösen szeretném megköszönni Gene Haasnak az irántam tanúsított elkötelezettségét. Nevezetesen azt, hogy 2022-ben ismét visszahozott, amikor azt hittem, hogy a Forma-1-ben töltött időm véget ért. Nagyszerű pillanatokat éltem át ezzel a csapattal, olyan emlékeket, amelyeket soha nem fogok elfelejteni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés