ACNEWS

Forma-1: mégis elengedi Perezt a Red Bull

Perez / Fotó: Shutterstock
Perez / Fotó: Shutterstock
A csapat csak egyéves szerződést kínált a mexikói pilótának, aki nem fogadta el, Helyette kétéves szerződést kért, mire a Red Bull beintett.
Hirdetés
Ad image

Úgy tűnik, elengedte Sergio Perezt a Red Bull, amikor egyéves szerződéshosszabbítást ajánlott a mexikói pilótának. Ugyanis ő ezt visszautasította, helyette kétéves hosszabbítást kért. Erre viszont a csapat határozottan nemet mondott – írta a This is Formula 1. A Fox Sports Mexico szerint Pérez ügyvédei felülvizsgálják a Red Bull által felajánlott szerződést, de a csapat már világossá tette, hogy nem nyitottak Pérez ellenajánlatára kétéves hosszabbításra.

Pedig a mexikói pilóta mostanában jó formában versenyez. Ezért is gondolta úgy a Red Bull, hogy meghosszabbítja az idén lejáró szerződését. Csakhogy Lewis Hamilton Mercedesből a Ferrariba való távozása nagy mozgást váltott ki a sofőrpiacon. Ezzel lehetősége nyílik a Red Bull számára, hogy a stabilan kiváló teljesítményre képes Carlos Sainzt leigazolja, akinek még nincs ülése a 2025-ös Forma-1-es szezonban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés