ACNEWS

Forma-1: rommá verte Russelt a teszten a 17 éves Antonelli

Antonelli / Fotó: Mercedes
Antonelli / Fotó: Mercedes
A szemtelenül fiatal olasz srác életében először vezetett Forma-1-es versenyautót, rögtön lenyűgözte a Mercedes csapatfőnökét.
Hirdetés
Ad image

Az olasz Corriere dello Sport arról írt, hogy a nemrég Silverstone-ban rendezett harmadik teszt végleg eldönthette Antonelli sorsát. A Mercedes a 17 éves pilótáján, Andrea Kimi Antonellin kívül George Russellt és Mick Schumachert is autóba ültette a Brit Nagydíjnak otthont adó pályán.  Antonelli pedig állítólag nemcsak Schumachernél volt gyorsabb, de megverte az egyszeres nagydíjgyőztes Russell-lt is.

A Corriere szerint az olasz fiú ugyanolyan gyors volt, mint a brit. Viszont a hosszabb etapon még erősebb tempót is mutatott nála. Ez pedig meggyőzte Toto Wolff csapatfőnököt és a Mercedes vezetőségét – írta a formula.hu. Így valószínű, hogy csillagosok saját neveltje, Andrea Kimi Antonelli kapja meg a szezon végén távozó Lewis Hamilton ülését. Bár eredetileg Toto Wolf a Red Bull pilótáját, Max Verstappent hívta a Mercedeshez. Csakhogy a háromszoros világbajnok marad, ugyanis nincs semmi oka a váltásra, hiszen továbbra is övé a világ legjobb és leggyorsabb Forma-1-es versenyautója.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés