ACNEWS

Frabato: ügy sincs, tehát nincs mit lezárni

A valódi nevének elhallgatását kérő nő elmondása szerint a mágus azt ígérte, hogy a pénze egy részét „megpörgeti”, s egy éven belül a többszörösét adja vissza. „Viktória” azonban több mint tíz évvel később sem jutott pénzéhez.

Hirdetés
Ad image

A valódi nevének elhallgatását kérő nő elmondása szerint a mágus azt ígérte, hogy a pénze egy részét „megpörgeti”, s egy éven belül a többszörösét adja vissza. „Viktória” azonban több mint tíz évvel később sem jutott pénzéhez.

A valódi nevének elhallgatását kérő nő elmondása szerint a mágus azt ígérte, hogy a pénze egy részét „megpörgeti”, s egy éven belül a többszörösét adja vissza. „Viktória” azonban több mint tíz évvel később sem látott pénzéből egy petákot sem.

„Egy úgynevezett gyorsított eljárás indul, amelyben a polgárjogi igényt szeretném érvényesíteni. Itt nem lesz tárgyalás, nem kell újra a szemébe néznem annak az embernek, aki tönkretette az életemet. Kétszer ítélték már el a bíróságon, 300 ezer forint pénzbüntetést kapott, illetve egy év felfüggesztett börtönbüntetést. A bíróság döntését tiszteletben tartom, a főügyészség szerint a büntetés méltányos, ám szerintem túlságosan is az. Az ügyészség a vádiratban 1 év 8 hónap börtönbüntetést indítványozott, négy évre felfüggesztve. Sajnos, az ítéletnél az időmúlás nyomatékos enyhítő körülménynek számít, ám én, sértettként, ezt teljesen másként éltem meg. Megérdemelte volna, hogy lecsukják, ha csak pár hónapra is, mert akkor talán magába néz! Ez egy olyan bélyeg lett volna rajta, hogy nem mennek többé hozzá jósoltatni, így soha többé nem verhet át senkit” – mondta a nő, aki Viktória álnéven nyilatkozott a Blikknek.

A Viktória első körben a rendőrséghez fordult, majd bíróságra került az ügy, amely idén jogerősen is véget ért.

„Nem tudom, mikor ér véget ez az eljárás, és azt sem, miből fog kifizetni engem. A korábbi tárgyalásokon azt vallotta, 107 ezer forint a havi bevétele, és semmi nincs a nevén. A nyomozás során megnézték a bankszámláját, és úgy tájékoztattak, több tízmilliós pénzmozgás volt rajta: kivehető volt, hogy utazik, járja a világot, költekezik, azaz teljesen hihetetlen, hogy ne lenne semmije. Felháborító, ez is azt mutatja, hogy könnyedén kifizethetett volna! Habzsolta az életet, miközben az összes pénzemet lenyúlta. Nekem ez nem forgó tőke volt, hanem a lakásom fedezete lett volna. Tudom, hogy az I. kerületben lakik, és ha a lakás nem is az övé, a bútorok igen. Korábban egy magazinban mutatta büszkén az otthonát, így, ha máshonnan nem, hát a berendezések elárverezése révén megadhatná az adósságát. Az egész életemet tönkretette ez a gonosz ember! Nem tűröm tovább a gátlástalan hazugságait, legutóbb azt mondta, nem nyilatkozik, mert az ügy még folyamatban van, ám ez nem igaz! Elítélték, fizetnie kell! – bosszankodott Viktória, akit anyagi problémái miatt az albérletéből is kidobtak.

Lapunk felkereste a bűvészt, aki szűkszavúan nyilatkozott:

„Ez egy folyamatban lévő ügy, amiről éppen ezért egyelőre nem szeretnék nyilatkozni, immár 12 éve húzódik. Szerintem pedig ügy sincs, tehát nincs mit lezárni” –  válaszolta az AcNews megkeresésére Frabato, akitől szerettük volna megtudni, hogy várja-e a per végét és milyen ítéletre számít.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés