ACNEWS

Gajdos Tamás örül, hogy már nem kel fel hajnalban

Gajdos Tamás Fotó: ATV
Gajdos Tamás Fotó: ATV
Ha becsukódik egy ajtó, akkor kinyílik egy másik. Most például felkértek, hogy vegyek részt az Ügetőszilveszteren - mondta az ATV híradójától hirtelen távozó Gajdos Tamás az AcNews-nak.
Hirdetés
Ad image

A dolog nem nagyon idegen tőle, hiszen korábban lovagolt, fogathajtó is volt, úgyhogy ebben is jól fogja magát érezni. Munka nélkül sem marad, kapott ajánlatokat más televízióktól is, és az ATV-hez sem lesz hűtlen. 

Mint ismeretes, azonnali hatállyal távozott az ATV hírműsoraiból Gajdos Tamás, miután közös megegyezéssel arra jutottak, hogy ez így lesz a legjobb. A szétválásra azután került sor, hogy Gajdos nem jelent meg a vasárnapi ATV Híradó élő adásában, ami 17:25-kor kezdődött.

A műsorvezetőknek már az adás megkezdése előtt fél órával meg kell jelennie a stúdióban, ha erre nem kerül sor, a kollégák intézkednek, így végül nem történt katasztrófa, mert György Gabriella tudta őt helyettesíteni. A csatorna belső vizsgálatot indított az ügyben, mivel korábban is előfordult már, hogy a műsorvezető megfeledkezett egy műsorról.

Mivel közös megegyezéssel vált meg híradós munkájától, nem érzi tragédiának, hogy kikerült a híradó stábjából. Túl van az első sokkon, és nem tartja tragédiának a vele történteket, inkább a jövővőbe néz. 

„Őszintén szólva az életem csak nyugalmasabb lesz azzal, hogy elmaradnak a hajnali kelések. A nézők sem kell hogy hiányoljanak, hiszen a csatornán futó magazin műsoraim a cégvezetéssel egyeztetve tovább élnek. Ilyenek a Procar című autósmagazin és a Fő az egészség! című műsor, valamint a kulturális ajánló műsor, a Kultúrtipp, és megmarad a Spirit rádióban a Sportmotivátor című sport műsorom is. Ezeken kívül rengeteg élő rendezvényre hívnak moderátornak. Az egészséges életmód népszerűsítését az egyre népszerűbb, már 20 ezer követővel rendelkező facebook oldalamon folytatom, és gondolkodom azon is, hogy mi lenne, ha csinálnék e témában egy saját youtube csatornát” – mesélte a volt híradós.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés