ACNEWS

Galambos Lajos még nem megy börtönbe – Folytatódik a Dáridó

Véget ért a Galambos Lajos rejtélyes börtönbe vonulási ügye: a trombitás halasztást kért, így egyelőre nem kezdi meg a büntetését, folytatódhat a Dáridó.

Hirdetés
Ad image

Véget ért a Galambos Lajos rejtélyes börtönbe vonulási ügye: a trombitás halasztást kért, így egyelőre nem kezdi meg a büntetését, folytatódhat a Dáridó.

Galambos Lajost újságírók és tévériporterek hada várta szerdán hajnalban a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézete előtt, de mindenki legnagyobb meglepetésére a híresség nem jelent meg. A sajtó minden elszántsággal felvértezve vágott bele az áramlopás miatt elítélt trombitás felkutatásába, végül a Vértesnél, az autójával megpihenve sikerült őt lencsevégre kapnia egy olvasóriporternek.

Aznap, amikor Lajcsinak meg kellett volna kezdenie a jogerősen kiszabott 3 év 6 hónapos büntetését, szerkesztőségünk felkereste a zenészt, hogy árulja el, miért nem vonult be.

Hívásunkra egy német nyelvű hangüzenet válaszolt, majd amikor egy perc múlva ismét megpróbáltuk elérni, akkor már kicsöngött a telefonja, de nem vette fel. Végül az ügyvédjével, dr. Fröhlich Krisztiánnal sikerült beszélnünk, aki szerint védencének nyomós indoka volt a mulasztásra, és biztosított minket arról, hogy másnap maga a zenész fog nyilatkozni az ügyben.

Ennek reményében csütörtökön reggel ismét felhívtuk Lajcsit, aki az ígérettel ellentétben nem kívánt megszólalni. Sőt, átpasszolta a labdát az ügyvédjének, aki telefonos megkeresésünkre azonban mélyen hallgatott, mondván, egyelőre nem adhat ki információt. Pedig az MTI már fél órával korábban, a Budapest Környéki Törvényszék közleményében nyilvánossá tette, miszerint Galambos Lajos halasztást kért, ezért a bíróság döntéséig nem kell börtönbe vonulnia.

„Halasztást kért, ezért a bíróság döntéséig nem kell börtönbe vonulnia Galambos Lajosnak, művésznevén Lagzi Lajcsi zenész-előadóművésznek, akit decemberben három év hat hónap szabadságvesztésre ítéltek. Az elítéltnek a másodfokú, jogerős ítélet alapján szerdán kellett volna jelentkeznie büntetése letöltésére. A férfi védőjén keresztül január 30-án kérelmet nyújtott be, amelyben a szabadságvesztés büntetés megkezdésére halasztást kért.” – írták, és egy ország lélegzett fel, hogy végre tudja, mit lett a trombitással.

A tatabányaiak is megnyugodhatnak: Március 11-én valószínűleg megtartják a Nőnapi Dáridót a városi művelődési házban, ahol Galambos Lajos sztárvendégként szórakoztatja majd a hölgyeket, akik aznap ingyen léphetnek be.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés