ACNEWS

Gálvölgyit nagyon kiosztotta Molnár Anikó

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
A pomázi VV Anikóból lett Nagy Ő nem tisztel se istent, se embert, ha a milliókat hozó celeb létformát kell megvédenie.
Hirdetés
Ad image

A minap kifakadt Magyarország egyik legnépszerűbb színésze, Gálvölgyi János. Az RTL-nek adott interjújában arra panaszkodott, hogy manapság bárki lehet celeb. „…Ma mindenki képernyőn van. Ha valaki hármat tud pukkantani a fülével, már celeb, és utána megírják, hogy elvált a Gizitől, de a Gizinek három púpos tevéje van, ami most elvitte nyaralni Ománba. Szóval más volt a népszerűség, mint ma. Ma mindenki népszerű, régen nem adták ilyen könnyen – szögezte le Gálvölgyi János.

Az OnlyFans erotikus fotózással 70 millió forint adózott jövedelmet kereső Molnár Anikó megszólítva érezte magát. A Facebook oldalán reagált a népszerű színész keserű szavaira. amit a Blikk idézett.

„…Az öreg hírességeknek a köztudottan kevés nyugdíja, így a nehéz megélhetése mellett igencsak óriási segítség egy Farm… Vagy bármilyen, a Művész Úr által lenézett műsor… Mert ha még ez sem lenne, könnyen lehet, hogy páran arra a sajnálatos sorsra jutnának, amire jó néhányan önkezükkel már jutottak… Igen, igaza van. Megváltozott a világ. Több ember szerepelhet. Sokan ezt ki is használják…. De miért baj ez? Nem kötelező semmi. Nézni sem kell. Millió választék van, kinek kinek az ízlése, szintje szerint. Nekem nem fáj, ha fiatalok, idősek, okosak vagy netán butábbak is megtapasztalhatnak egy más, érdekes világot. Nekem ez nem fáj. A Playboy is unalmas lenne, ha 50 éve ugyanaz a nő szerepelne benne. Ez van, ilyen az élet rendje. Na megyek gyúrni, vazze… – írta Anikó.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés