Továbbra is maga főz otthon a sztár, aki saját állítása szerint egy csomag ropin is képes elélni egy napig a gyomorszűkítő műtétje óta.
Vadonatúj szerepkörben láthatjuk hamarosan Gáspár Beát. A híresség a TV2 Hal a tortán című gasztrorealityjének lesz állandó szereplője. A csatorna korábbi sikerműsorát picit újragondolták, ugyanis Bea egy teljesen új feladatot kapott a műsorban.
„Én leszek a Hal a tortán delikátesz háziasszonya. Itt vásárolnak be a hírességek, tippeket adok nekik illetve egy-egy csavart is tartogatok számukra, nehogy túl egyszerű legyen a dolguk. Rettenetesen élvezem a forgatást, néha megdöbbentő, hogy híres ismerőseim mennyire nincsenek otthon a gasztronómiában. Akadnak azonban izgalmas meglepetések, valódi főzőbajnokok” – mesélte Bea lapunknak.
A sztár tanácsait az egész ország megismerhette már, ugyanis két szakácskönyvet adott ki eddig, hamarosan érkezik a harmadik.
„Szintén a magyaros ízek lesznek a fókuszban, azonban a recepteknek lesz egy modernebb elkészítési módja. Izgalmas, új dolgokat próbáltam ki, miközben tippeket is adok a rajongóknak. Szinte percenként állítanak meg háziasszonyok, akik ötleteket kérnek. Viccesen annyit szoktam mondani, hogy ezt az egyes, azt meg a kettes könyvben találod. Ami meglep, hogy a lányaim, Virág és Evelin nem kérnek tőlem tanácsot, igaz nem is nagyon főznek. Valahogy ezt nem örökölték tőlem” – mesélte Bea, aki azt is elárulta nekünk, hogy mennyit változtak az étkezési szokásai, amióta gyomorszűkítő műtétet hajtottak rajta végre.
„Őszintén, ugyanazt eszem mint eddig, csak egy tányér csirkepaprikás helyett most már elég egy negyed tányér is nekem. Ha rohanós napom van, akkor egy zacskó ropin is elélek. Az ízlésem szerencsére a régi marad, nem lett kényesebb a gyomrom” – mondta.