ACNEWS

Így még nem láthattuk Gáspár Beát

Önmagát legyőzve bizonyította be Gáspár Bea, hogy az ötvenhez közeledve is képes újra lefogyni. Az eredményt pedig fotókon mutatta meg.
Hirdetés
Ad image

Bea egy ideje már egészségügyi problémákkal is küzdött, a klimax tüneteit is egyre erősebben érezte. A súlya pedig rányomta a bélyegét a közérzetére is. Most az edzőteremben büszkén mutatta meg, hogy egy jó start után nem adta fel, és le tudta adni a felesleg nagy részét.

Edzőteremben készültek friss fotók Gáspár Beáról, aki azért állt ebben a számára intim helyzetben kamera elé, hogy bebizonyítsa, képes elérni a célját.

„Sokan mondják, írják, hogy persze, nekem könnyű! Ott volt a gastric sleeve műtét, annak a segítségével bármikor le tudok fogyni. Ez egyszerűen nem igaz. Ezek az emberek elfelejtik, hogy a műtét óta meghíztam, és most ezt a túlsúlyt akarom végre teljesen leadni. Nagyon jó úton vagyok, már látom a célt. Ehhez viszont hatalmas elhatározásra és önuralomra volt szükségem. Ha nem diétázom, ha nem edzem, ha nem tartok ki, azonnal elindulnak visszafelé a kilók. Így ez nekem nem csak arról szól, hogy fogyjak, hanem egy nagy próbája az akaraterőmnek is!” – mondta Bea.

Bea nem titkolja, hogy nagyon nehezen indult neki ennek az útnak ismét. Ha nem talál rá egy természetes étrendkiegészítőre, amelynek segítségével – több kudarcba fulladt kísérlet után – el tudott indulni, amely megadta neki a kezdő lökést, valószínűleg ismét feladta volna. Így viszont közel tíz kilóval könnyebb. Az egészsége pedig ismét kezd helyreállni. A klimax tipikus tünetei ellenére is jobban érzi magát a bőrében.

„Önmagamnak is bebizonyítottam, hogy meg tudom csinálni, és ez baromi jó érzés! Most azt mondom, ha egyszer beindul ez a folyamat, onnantól kezdve kitartással bárki meg tudja csinálni, ha nekem sikerült, mindenkinek menni fog! Pedig nem vagyok már harminc éves, ebben a korban minden nehezebb, másképpen dolgozik a szervezet – mesélte a Bea konyhája házigazdája, aki nem tagadja, volt, hogy elcsábult, de most már az eredmény viszi előre. – Végre újra örömmel tudok belenézni a tükörbe, nem fáj a térdem, ha fel kell mennem egy lépcsőn, nem fulladok ki, és nagyon sok bókot is kapok a külsőmre vonatkozóan. Bátran megmutatom, már nem szorít és nem is vág be sehol az edzős ruhám” – nevetett Bea.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés