ACNEWS

Gáspár Zsolti bosszúja: indul a faluban a polgármesterségért

Zsolti keserűsége határtalan, siratja az állatait, a gépeit/fotó: TV2
Zsolti keserűsége határtalan, siratja az állatait, a gépeit/fotó: TV2
Elúszott a TV2 sztárjának otthona, elpusztultak az állatai, tönkrementek a gépei, ezért ő lenne a falu első embere..
Hirdetés
Ad image

Az elmúlt napokban több, brutális felhőszakadás nyomán villámárvíz pusztított a nógrádi településeken, köztük Nógrádmegyeren, Gáspár Zsolti falujában is. A gazdából lett tévésztár keserűsége érthető, hiszen mint mondta, felkészületelenül érte őket a baj.

„Az utcákat elöntötte a víz, az emberek pedig sírva járkáltak fel-alá, hogy segítséget kérjenek. Nem is értem, hogyan történhetett meg mindez, hogy ilyen felkészületlenül érte a falut ez a heves esőzés, amikor már napok óta látni lehetett az előrejelzésekben” – kesergett a Borsnak Zsolti.

„Kicsit haragszom is emiatt a polgármesterre. Most én állok itt, térdig a vízben az édesapámmal, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy segítsünk ezeken a szerencsétlenül járt embereken.”

A TV2 sztárja szerint óriási a kár: rengeteg állat elpusztult, a tyúkjai, a kacsái és a három kismalaca mind odalett. De tönkrementek a gépek, a szőnyegek is.

Azért, hogy ez ne fordulhasson elő többször, úgy döntöttem, gondjaimba veszem a falut. Jövőre indulok a polgármester-választáson! – jelentette be Gáspár Zsolti.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés