ACNEWS

Gigszer a konyhában – Köllő Babettnek nem jött össze az ebéd

Köllő Babett, a TV2 Sztárban Sztár leszek című műsorának mestere is a tűzhely mögé állt a csatorna főzős műsorával, a Séfek Séfével tartott közös sajtótájékoztatóján. A konyhatitkairól kérdezgettük.

Hirdetés
Ad image

Köllő Babett, a TV2 Sztárban Sztár leszek című műsorának mestere is a tűzhely mögé állt a csatorna főzős műsorával, a Séfek Séfével tartott közös sajtótájékoztatóján. A konyhatitkairól kérdezgettük.

A képernyőn tündöklő Babett a konyhában is remekel, szívesen süt-főz a családjának, már ha van rá ideje. Ám előfordul, hogy neki sem úgy sikerülnek az ételek, ahogy eltervezi.

„Még amikor főzni kezdtem alaposan elrontottam egy isteninek ígérkező libacombot. Sikerült annyira elsóznom, hogy a teljes adagot ki kellett dobnom. Emlékszem, hogy egyszer a dobostortával is pórul jártam: meguntam a felénél a készítését, pedig nagy lendülettel vágtam bele. A nagynéném azt mondta, hogy egyszerű lesz elkészíteni, neki biztos az volt, de nekem meggyűlt vele a bajom” – nevetett Babett, aki a hagyományos életeket részesíti előnyben, nem egy nagy újító a konyhában.

„Van egy receptes könyvem, amibe én írom bele azokat a recepteket, amiket a lányom kedvel, megmaradjon az utókornak, hogyan készítem el lépésről lépésre. Milla, ha majd felnő, akkor tudja, hogyan kell a kedvenc ételeit elkészíteni. Azt látom, hogy mindenki azokra az ízekre vágyik, amiket gyermekkorában a nagymamája főzött. Rám sajnos nem hagyott ilyen könyvet a nagymamám, ezzel most hagyományt szeretnék teremteni a családban. Van pár receptem, ami a nagymamámtól van, például a krémesé, és az ő tanítása alapján készítem el a császármorzsát is” – tette hozzá Babett.

Babett feltöltődve vág neki a szeptemberi tévés munkáknak, annak ellenére, hogy nem sok ideje volt nyaralni, hisz júniusban és júliusban forgatta a Sztárban Sztár leszek! casting adásait.

„Augusztusban már pár napot dolgoztam, de igyekeztem a családommal is időt tölteni. Kétszer elmentünk egy-egy rövidebb túrára, egyszer Olaszországba majd Szlovéniába, ennyi volt a nyaralásom. Sikerült leeresztenem, nem vibrálok annyira, mint korábban, sokkal nyugodtabb vagyok, feltöltődtem. Pozitívan nézek előre, és látom, ám nem értem azokat az indulatokat, amiket az emberek egymásra zúdítanak” – folytatta az AcNewsnak a színésznő.

„Igyekszem ezeket kizárni az életemből. Tök jó mikroklímában élek és azokra a dolgokra koncentrálok, amik igazán fontosak, például a családra. Idén a Sztárban Sztár leszek műsorral, év végéig van elfoglaltságom, mellette nem is vállaltam már színházat. Egy darabot tartottam meg, amit párszor majd játszom. De nem próbálok új darabot, a színház a covid óta kimaradt az életemből. Közel 25 évet álltam színpadon, nagy idő ez, az ember szívesen vált. Nekem jókor jött a tévézés, szeretek újat tanulni. Az út az már jó, de még csak ráléptem és haladok rajta. Ez még csak az eleje.” 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés