ACNEWS

Görbe Nóra megtört a gyásztól: Most lettem igazán árva

"Minden ködbe burkolózott körülöttem. Azt sem tudtam, hol vagyok, csak azt, hogy egyedül maradtam."

Hirdetés
Ad image

„Minden ködbe burkolózott körülöttem. Azt sem tudtam, hol vagyok, csak azt, hogy egyedül maradtam.”

Görbe Nórát nem várt üzenet fogadta február 24-én, ami teljesen megváltoztatta az életét. Az egykori sorozatsztár gyakorlatilag egyedül maradt.

„Előző nap étteremben voltunk, kávéztunk. Édesanyám 85 éves kora ellenére nagyon érdeklődő volt, rengeteget olvasott, nyitott elmével és nagyfokú életkedvvel élt. Aznap, amikor hazavittem, ahogy kiszállt az autóból, és visszanézett, megmagyarázhatatlan módon láttam rajta valamit. Este még beszéltünk, reggel azonban üzentek az intézményből, ahol lakott, hogy hívjam a központi nővérhívót. Korábban soha nem kaptam ilyen üzenetet… azonnal tudtam, mi történt” – idézte a Blikk a hot! magazinnak-nak adott interjújából a színésznőt. Görbe Nóra hat évvel ezelőtt vesztette el szeretett férjét, Pétert, akit nem sokkal később a kutyája követte az angyalok közé. Az idősebb családtagjai közül csak az édesanyja maradt neki, akivel a halála előtt tudták rendezni a viszonyukat.

Az édesanyja búcsúztatója mélyen letörte a 65 éves színművészt, barátnője tartotta benne a lelket.

„Minden ködbe burkolózott körülöttem. Azt sem tudtam, hol vagyok, csak azt, hogy egyedül maradtam. Most lettem igazán árva. Egy barátnőm jött velem, hogy ne én vezessek. Borzasztó volt belépni; anyu ott feküdt az ágyon, el kellett búcsúznom tőle. Még fel sem ocsúdtam a bánatomból, már jöttek a lélekölő intéznivalók. Az intézményben empátiamentesen kezeltek mindent, az volt a legfontosabb, hogy azonnal elvigyék a tévé beltéri egységét… Úgy döntöttem, mindent otthagyok; nehéz újra belépni oda. A hivatalos ügyek megnehezítik a gyászfolyamatot, de anyu nem akarná, hogy szomorkodjak. Reggelente még nézem a telefonomat, hogy hívott-e anyukám” – fogalmazott megtörten a hetilapnak Nóra.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés