ACNEWS

Gregor Bernadett: Időnként szükség van a megújulásra

Sokan ledöbbentek nemrégiben a színésznő új külsején. Most ő maga mondta el, mi vezetett az éles váltáshoz.

Hirdetés
Ad image

Sokan ledöbbentek nemrégiben a színésznő új külsején. Most ő maga mondta el, mi vezetett az éles váltáshoz.

Legtöbbször azt mondják, ha egy nő hirtelen megválik a hosszú hajától, vagy befesti valami egészen más színűre, akkor annak biztosan lelki okai lehetnek, és így akar leszámolni a múlttal, új epizódot nyitni az életében. Éppen ezért sokakban felmerült a kérdés az elmúlt napokban, hogy vajon mi történt Gregor Bernadettel, hiszen ha az ő neve merül fel valakiben, elkerülhetetlen, hogy a gyönyörű, hosszú fekete haja ne tűnjön fel gondolatainkban. A színésznő ugyanis egyszer csak úgy döntött, hogy szakít az eddigi imidzsével és egy igazán bevállalós, rövid hajat vágat magának. De vajon mi vezetett idáig? Nos, a válasz sokkal egyszerűbb, mint a fent leírtak. Lapunknak elmondta, hogy egyszerűen csak ráunt a korábbi kinézetére.

„Nincsen ennek semmi mögöttes lelki oka, egyszerűen csak elegem lett a hosszú hajból, meguntam. Fiatalabb koromban ehhez hasonló volt, de akkor én vagdostam magamnak – kezdte az AcNewsnak Gregor Bernadett. – Aztán bejött a színház az életembe, és a hosszú haj célszerűbb volt. Rengeteg időt megspóroltam azzal, hogy nem kell előadás vagy próba előtt másfél órával beérkezzek, hogy még parókázni, vagy póthajazni kelljen.”

A színésznőben persze azért érnie kellett a gondolatnak, míg meghozta a végső döntést.

„Sokáig néztem a neten videókat, melyben hosszúból, rövidre váltottak, és egyre jobban tetszett a végeredmény. Visszanézve a korábbi képeimet, most ezzel a külsővel érzem magam önazonosnak. Az viszont biztos, hogy nem fogom rövidebbre vágatni, mert ez a hossz még pont optimális a színházhoz – folytatta lapunknak a színésznő, aki szerint kell néha a változás egy nőnek. – Úgy gondolom, egyénenként változik a változásra való vágy. Látok sok nőt, akik évente változtatnak többször is fazont, néha túlzásba is esnek. De egy nőnek igenis fontos a megújulás, mint például egy új körömlakk, vagy egy új ruha… ez ilyen csajos dolog.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés