ACNEWS

Gregor Bernadett: Nem telepszem rá a fiaimra

A színésznő úgy érzi, csak saját magára számíthat.

Hirdetés
Ad image

A színésznő úgy érzi, csak saját magára számíthat.

Az utóbbi időben viszonylag keveset árult el magáról Gregor Bernadett. Az Újszínház Jászai Mari-díjas színésznője a Palikék Világa by Manna YouTube csatornáján őszintén számolt be többek között gyermekeivel való kapcsolatáról. 

„A kicsi tizenöt éves, most kezdte a gimnáziumot, és hatalmas változáson ment keresztül. Egy kamasz fiú mondjuk úgy, hogy nem annyira szorgalmas, de úgy látom, az az iskola, ahová ment, nagyon neki való, és sokkal motiváltabb, mint általános iskolás korában volt.  A nagyfiam huszonhat éves, felnőtt férfi, két méter magas, borostás. Tizenkilenc éves volt, amikor különköltözött, a kapcsolatunk mindig olyan, amit ő igényel belőlem. Nem vagyok olyan anyuka, aki rátelefonál, rátelepszik, nem csöngetek be a rántott hússal akkor is, amikor zavarom. Ha neki szüksége van rám, akkor mindig tudja, hogy egy biztos pont vagyok, és akkor megtalálhat” – mondta a színésznő, aki azt is elárulta, kire számíthat az életben.

„Saját magamra! Nagyon korán elvesztettem a szüleimet, huszonöt voltam, amikor anyukám elment, 34 amikor apukám. Az a fajta gyereklét, hogy nekem van kihez fordulni a problémáimmal, elég hamar véget ért. Igazából persze azt mondom, hogy saját magamra, de vannak barátaim, vannak körülöttem emberek, akikre bármikor számíthatnék, de úgy alakult valahogy, vagy az élet formált ilyenné, hogy van bennem egy fura érzés: amit magam körül megteremtek biztonság, az a fix. Mondok egy példát: nem szeretek más mellett ülni a kocsiban, nem szeretem, ha más vezet, nem szeretem a kormányt átengedi másnak, mert akkor rögtön egy függő viszony alakulna ki” – mesélte a színésznő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés