ACNEWS

Gregor Bernadett: Szeretném megtartani a lelki egyensúlyom

A Jászai Mari-díjas színésznő édesapja saját receptjével ünnepli a karácsony fiaival és egy állandó vendégével.

Hirdetés
Ad image

A Jászai Mari-díjas színésznő édesapja saját receptjével ünnepli a karácsony fiaival és egy állandó vendégével.

Számos fellépése mellett már karácsonyi lázban ég Gregor Bernadett. A színésznő december 24-re mindig szabaddá teszi magát, ugyanis fiai mellett egy, számára különleges vendéggel tölti hosszú évek óta a Szentestét, ahol a menü elmaradhatatlan kelléke néhai édesapja, a legendás Gregor József egyik kedvenc étele.

„Egyszer vállaltam december 24-re munkát, utána megfogadtam, hogy soha többet, ez a nap a családé. A gyerekeimmel és Ági barátnőmmel töltöm az ünnepeket. 25 éves barátság a miénk, azóta mindig helye van nálunk az ünnepi asztalnál. Ő az édességfelelős, míg én készítem a főfogásokat. A mediterrán halleves nálunk a kedvenc és édesapám, Gregor József kedvence; egy különleges savanyúkáposzta saláta, amit lilahagymával, papirkával és borssal keverek össze, ehhez pedig kacsát sütök, tört burgonyával. Örülök, hogy az idei év nyugodtabb, túl vagyok a harmadik oltáson és biztonságosan ünnepelhetek a szeretteimmel” – mesélte a lapunknak az Újszínház sztárja, akinek azonban nem sok ideje jut a pihenésre; karácsony két napján vidéki fellépései lesznek, jön a Karády-estje, sőt a közönség együtt is szilveszterezhet Bernivel az Újszínházban.

„A Kék róka című előadást játsszuk december 31-én, ahol a színház az előadás alatt szeretne egy kis ünnepi hangulatot teremteni a közönség számára, így pezsgővel várjuk őket és koccintunk velük. Utána felelős állattartóként bulizás helyett futás haza a kedvenceimhez, ugyanis a petárdázás nagyon megviseli őket, úgyhogy én a négylábúakkal várom az újévet. Remélem, erre jobban odafigyelnek a bulizni vágyók szilveszter éjjel, ugyanis a legtöbb háziállatot nagyon megrémítik a robbanások” – tette hozzá a színésznő, aki azt is elárulta, mit vár a 2022-es esztendőtől.

„ Az elmúlt közel két év megtanított minket arra, hogy okosan kell terveznünk, mert pillanatok alatt minden megváltozhat. Én inkább azt szeretném, hogy meg tudjam tartani a lelki egyensúlyomat, amit kialakítottam magamnak az utóbbi években illetve megélni a nőiségemet, amire a színpad és az olyan előadások a legalkalmasabbak, mint az említett Kék róka; itthon erre kevesebb volt a lehetőség, főleg a szükséges lezárások alatt, amikor díszes kosztümök helyett a melegítőimet és kutyás ruháimat mostam” – mondta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés