ACNEWS

Gyalázat: agyonlőttek egy kutyát Dabas kellős közepén

Fotó: AcNews
Fotó: AcNews
Saját gazdája kérésére lőtte le a házőrzőt a gátlástalan kutyagyilkos, a város felháborodott a gyalázatos állatkínzáson.
Hirdetés
Ad image

Megjósolható, hogy az ügyből nagy botrány lesz, mert a dühös dabasiak már értesítették a szélsőséges állatvédőket, akik megkeresik és számon kérik majd az állatkínzót és gazdáját is. Ami persze nem megoldás, ráadásul az AcNews információja szerint a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság ezekben a percekben hallgatja ki a gyanúsítottat.

Kőszegi Zoltán Dabas polgármestere egy Facebook bejegyzésben ítélte el a kutya gyilkosát és gazdáját.

„Tegnap egy érthetetlen és teljességgel elfogadhatatlan állatkínzás történt Dabason. Az ügyben a hivatalos eljárás elindult. Egy biztos, hogy minden olyan cselekedetet mélységesen elítélünk és teljes szívvel küzdünk ellene, amely a teremtett világ ellen történik vagy hat!” – írta a polgármester.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a kisváros közepén, egy ház udvarában lövésre, majd keserves kutyasírásra figyeltek fel a járókelők. Ezt követően újabb lövés dördült el, aztán néma csönd következett.

A kutyagyilkos a helyiek megvető pillantásaitól övezve egy papírdobozban vitte ki az udvarról a tragikus sorsú házőrző tetemét.

„Sajnos nincs olyan büntetés, amit ennek a féregnek kapnia kéne… Remélem kiderül minden lakos számára, hogy ki ez az aljas rohadék, és sosem lesz maradása a szégyentől sem emberek, sem állatok között” – írta egy hozzászóló.

Felhívtuk a dabasi polgárőrséget, mert az egyik hozzászóló bejegyzése szerint az egyik volt tagjuknak köze lehetett az ügyhöz.

„Sajnos július 1-től megszűnt a szervezetünk, de amúgy sem tudok róla, hogy bármelyik tagunknak éles lőfegyvere lenne” – válaszolta az AcNewes kérdésére a névtelenségéhez ragaszkodó egykori polgárőr.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés