ACNEWS

Gyalázat: elfelejtettek kirakni egy koporsót a repülőtéren

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Miután a férfi külföldön meghalt, a családja megszervezte a transzfert, hogy hazahozzák, de hiába várták a koporsót a repülőtéren – a gép a halottal együtt szállt fel a visszaútra.
Hirdetés
Ad image

Az ír férfi külföldön halt meg, holttestét Görögországból kellett Dublinba szállítania az Aegean Airlines légitársaságnak. A férfi rokonai már ott várták egy halottaskocsival az reptéri aszfalton. A földi személyzet azonban elfelejtette kirakni a koporsót. Így a holttest visszarepült Görögországba.

Miután értesültek a szerencsétlenségéről, a család és a barátok kiábrándultan tértek haza. A temetést is el kellett halasztaniuk, amit már elterveztek. A hozzátartozók „megsemmisültek” – mondta egy forrás az ír lapnak. A gyalázatos hiba után újabb járatot szerveztek Dublinba egy másik légitársasággal. A holttest végül másnap megérkezett Dublinba.

A repülőtér működtetője bocsánatot kért a hozzátartozóktól. A cég közleményében azt írta: „Mélyen sajnáljuk, amit a család átélt ebben a nehéz időszakban, és minden tőlünk telhetőt megteszünk a dolgok mielőbbi megoldása érdekében.” A dublini repülőtéri hatóság nem kívánta kommentálni az esetet – írja a blick.ch 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés