ACNEWS

Gyászol Zalatnay Cini: Elhunyt a hatvanas évek legnagyobb táncdalénekesnője

Ambrus Kyri 76 éves korában hunyt el.

Hirdetés
Ad image

Ambrus Kyri 76 éves korában hunyt el.

Az énekes a Magyar Televízió 1967-es slágerversenyén robbant be a köztudatba, s lett egycsapásra sztár. Jó barátnők voltak Zalatnay Saroltával, aki sajnálja, hogy jó ideje nem találkoztak.

„Teljesen kikopott a művészvilágból, de nem azért, mert ne lett volna rá szükség, ő döntött így. Többször hívták nagy bulikra is fellépni, még nem olyan régen is, de soha nem vállalta el. Én úgy tudom, hormonális zavar lépett fel nála, ami miatt elhízott. Talán ez állhatott a visszavonulás mögött, mert az biztos, hogy a hangjával semmi baj nem volt” – nyilatkozta a Blikknek Cini, aki szerint az énekesnő nagyon tehetséges volt, a dalait pedig sokan szerették. A zenén kívül még egy szenvedély összekötötte őket, a kártyázás.

„Imádott römizni, és én is nagy zsugás voltam. Annak idején a Fészekben rengeteget kártyáztunk, ő, én és Somló Tomi felesége, Léna. Egyfajta társasági élet folyt akkor ott, de Kyri még egy kártyaklubhoz is tartozott. Miután eltűnt a színpadokról, még párszor felhívtam, majd összeültünk zsugázni, de aztán ez is elmaradt. Az ember érzi a másikon, ha nem vevő valamire, ezért nem is tartottuk egy idő után a kapcsolatot. Nagyon kedveltem őt, sokat találkoztunk vele közös tévéfelvételeken, és az édesanyjával is jóban voltam. Sajnálom, hogy így eltűnt és most már nincs többé” – tette hozzá Cini.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés