ACNEWS

Gyermeket vár a 44 éves Tornóczky Anita

Terhességi teszt / Fotó: Shutterstock
Terhességi teszt / Fotó: Shutterstock
Véget ért a hosszú ideig reménytelennek látszó harc, a gyönyörű állatvédő-műsorvezető kisbabát vár, már a negyedik hónapban jár.
Hirdetés
Ad image

Óriási az öröm Anitáéknál. Öt évig tartó harc és próbálkozás után Kassán, lombikprogram segítségével sikerült nekik a babaprojekt. Anita édesanya lesz. Tíz kilót hízott, már a terhessége tizenhatodik hetében jár. A genetikai vizsgálatok is tökéletes eredménnyel zárultak. Nem csoda, hogy a gyönyörű állatvédő-műsorvezető a pörgős mindennapok helyett most  békés, nyugodt és stresszmentes életet él.

Már a várandósságom előtt is terhességi tüneteket produkáltam, furcsa volt, hogy azok a beültetés után idővel szűnni kezdtek. Bepánikoltam, és sírva mentem az első ultrahangra, hogy itt biztos nincs gyerek – mesélte Anita a Bestnek. – Az orvosom boldogan felkiáltott, amikor látta, hogy nincs baj… Öt éve velünk együtt várt erre az örömhírre. És zokogott az endokrinológusom is, amikor elküldtem neki a felvételeket, hiszen ő is évek óta fogta a kezem és csinálta velem együtt ezt az őrületet.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés