ACNEWS

Borzalom: kidobta gyerekeit az emeletről az anya

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Az első emeletről dobta ki mindkét gyermekét az édesanya. Az egyik belehalt sérüléseibe, a másik életveszélyes állapotban van.
Hirdetés
Ad image

Kidobta két gyermekét egy anya éjjel egy botoşani-i szálloda első emeletéről Romániában. Az egyik jelenleg is életveszélyes állapotban van a kórházban, testvérét pedig már nem lehetett megmenteni.

A kórház orvosigazgatója elmonta, hogy amikor bevitték az alig három éves kisfiút, közel volt az agyhalálhoz és nincsenek idegsebészetileg helyrehozható sérülései. Súlyos, diffúz agyrázkódásról van szó, amely nem kezelhető sebészeti úton.

„Csak egy koponyaűri nyomásérzékelőt tudtunk ráhelyezni, ami az intenzív terápia konkrét kezelésében segíthet. Ha az állapota lehetővé teszi, MRI-vizsgálatot is fogunk végezni, hogy jobban felmérhessük a sérüléseket. Jelenleg hemodinamikailag nagyon instabil, a túlélési prognózis nem biztató” – idézi a Maszol az igazgatót.

A megyei rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy egy 2, illetve egy 3 éves gyermekeket kórházba szállítottak, egyikük életét azonban már nem lehetett megmenteni. Felfoghatatlan tette után a nő azzal fenyegetőzött, hogy ő is leugrik. Rendőrségi tárgyalónak azonban órákkal később sikerült elterelnie a figyelmét, a szállodaszoba ablakán át bejutott katonai tűzoltók pedig lefogták. A nőt kórházba vitték elmeállapota felmérésére.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés