ACNEWS

Bérgyilkost fogadott hároméves fiához az anya

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Weboldalon keresztül keresett magának bérgyilkost az anya, aki nem bírta elviselni, hogy mások nevelik gyermekét.
Hirdetés
Ad image

Letartóztattak egy floridai anyát, aki állítólag egy kamu bérgyilkos weboldal segítségével próbálta megöletni hároméves fiát – közölte a rendőrség.

A 18 éves, Miamiból származó Jazmin Paez bérgyilkost keresett a rentahitman.com oldalon keresztül, hogy még a hét vége előtt megölesse a kisgyermeket. Az oldal üzemeltetője, aki valójában potenciális gyilkosokra vadászott a portálon keresztül, 3000 dollárt ajánlott, amit a nő el is fogadott.

A gyilkossági kísérletre a weboldal tulajdonosa, Robert Innes hívta fel a rendőrség figyelmét. Robert szerint Jazmin kérése nagyon konkrét volt, állítólag képeket is küldött a fiáról, és a pontos tartózkodási helyét is megadta. Amikor az oldal üzemeltetője számára bebizonyosodott a Jazmin által regisztrált fotók és a lakcím hitelessége, azonnal értesítette a rendőrséget, akik végül a nő IP-címe alapján bukkantak a nyomára. Ezt követően beszéltek a fiú nagyanyjával is, aki megerősítette, hogy a kisgyermek valóban Jazmin célpontja.

Az anyát letartóztatták gyilkossági kísérlet és kommunikációs eszköz jogellenes használatának vádjával. A kisgyermeket ideiglenesen a rokonoknál helyezték el. Jazmin fia már évek óta felügyelet alatt állt, más családtagok nevelték, és mivel nem tudta elfogadni, hogy már nem lehet övé a gyermek, ezért drasztikus megoldáshoz folyamodott.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés