ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Ezért nem hívta a darabolós gyilkos a rendőrséget

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Akár még nevethetnénk is a gyilkos idióta kifogásain, ha nem arról lenne szó, hogy 231 darabra vágta egy nő holttestét.
Hirdetés
Ad image

Korábban az AcNews is beszámolt róla, hogy egy köztiszteletben álló dán ezermester elrabolt egy nőt. Kocsival az erdőbe vitte, majd 231 darabra vágta fel a testét. A feldarabolás olyan sokáig tartott, még egy pizzát is volt ideje rendelni, majd miután végzett, elment dolgozni. Mikor elkapták, ártatlannak vallotta magát.

Thomas Thomsen azt beismerte, hogy ő vitte el 22 éves Miát kocsival egy szórakozóhely elől. Ezután egy erdőbe hajtott vele. Ott akartak szexelni, de Mia valahogy, ’megbotlott és megfojtotta magát’.

Az igazságügyi szakértők szinte biztosak benne, hogy Thomas fojtotta meg a fiatal ápolónőt – de a holttest állapota miatt nem tudták egyértelműen bizonyítani, hiszen a testrészeket nátrium-hidroxid-oldatba tette, mielőtt elásta volna őket az erdőben – számolt be róla a Bild.

A tárgyalás során az egyik fő kérdés az volt: Miért nem hívta Thomas Thomsen a segélyhívószámot, amikor a nő – állítása szerint – „véletlenül”, minden külső ok nélkül halt meg?

Ezután egyik kifogás a másik után következett:

  • Nem tudott telefonálni az erdőben, mert a mobiltelefon a kocsiban volt. Az autóban sem tudott azonnal telefonálni, mert fognia kellett a kormányt.
  • Az úton, amikor vezetett, nem tudta használni a telefont az útviszonyok miatt.
  • Később, mint mondta, megijedt.
  • Akkor azt hitte, hogy majd magához tér.
  • Végül, később azért nem, mert már úgyis meghalt.
  • Legvégül pedig azt állította, hogy egyszerűen túlságosan stresszes volt.

A bíróság ítéletében megállapította: „Minden magyarázat valószínűtlennek és kitaláltnak tűnik. Ráadásul a halál állítólagos oka – hogy a nő valahogy megfojtotta magát az erdőben – nehezen elképzelhető”.

A nemi erőszak vádja alól azonban felmentették. Csak nemi erőszak kísérletében találták bűnösnek, -hamarosan ítéletet hírdetnek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!