ACNEWS

Gyilkos indulatból félholtra verték a mobilozó szegedi lányt

fotó: MTI
fotó: MTI
A lány épp telefonált és nem állt szóba a küzdősportot űző támadójával, akit most 15 évre fegyházba zárna a szegedi ügyész.
Hirdetés
Ad image

Gyilkos indulatból félholtra verte egy férfi a számára ismeretlen, mobilozó szegedi lányt, mert dühítette, hogy nem válaszolt a szavaira. Pedig először látta őt. Mivel nem reagált, támadója egyszerűen leütötte, a fejét tucatnyi alkalommal megütötte, az aszfaltba verte. Majd mint egy zsákot a vállára kapta a magatehetetlen lányt, akit később egy templom imafülkéjébe hajított. A 27 éves, barbár férfi előkészületi ülése szerdán kezdődött a Szegedi Törvényszéken. Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletével vádolják. Mint kiderült, korábban más bűncselekmények miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték tavaly augusztus 5-én.

Az előkészületi ülésen az ügyészség 15 év fegyházbüntetés kiszabását kért a támadóra arra az esetre, ha beismeri bűnösségét és lemond a tárgyalás jogáról. Azonban a vádlott közölte, nem ért egyet a vádiratban foglaltakkal, és megtagadta a vallomástételt, így sorsáról a törvényszék dönt – írta az MTI.

Vélhetően óriási trauma lesz a lánynak a támadója szemébe nézni a bíróságon. Dávidházi Richárd ügyvéd vitatta, hogy védence hátulról támadt a lányra és a földön is bántalmazta. Szerinte ezért csak életveszélyt okozó testi sértésnek minősül a bűncselekménye. Az ügyvéd kijelentette, védence vállalja, hogy azonnal fizet 10 millió forint sérelemdíjat a megtámadott lánynak. Azonban annak összegéről a Szegedi Törvényszék dönt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés