ACNEWS

Lemészárolta a barátját: ‘Szép lány vagyok, nem csináltam semmi rosszat’

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A fiatal nő egy konyhakéssel szúrta halálra a barátját, miután alaposan berúgtak egy kocsmában. A gyilkos a szépségével védekezett a rendőröknek.
Hirdetés
Ad image

A 27 éves Learose Cheng és a 39 éves Dylan Bacon a délutánt azzal töltötték, hogy alaposan berúgtak a liverpooli Old Swan pubban. Később aznap este úgy döntöttek, hogy elmennek Dylan lakására. Ott a nő kezébe vett egy nagy pengéjű konyhakést, és többször fejbe, nyakon és mellkason szúrta partnerét.  Nem volt különösebben nehéz megtalálni a támadót, a gyilkosság által vérrel borított Chenget. A rendőrség egyszerűen követte a vérnyomokat Dylan lakásától a lány lakásáig.

Az ügy bíróság elé került. A tárgyalóteremben bemutatott testkamerafelvételeken hallható, ahogy a nő sikoltozik a rendőrökkel: „Ha le akarnak lőni, lőjenek le. Úgyis meg fogok halni. Vérzek. Nem érdekel az egész. Öljenek meg most.”

A nő azt állította a rendőröknek, hogy a barátja, Dylan lábon szúrta, majd megölte magát, mert nem akart börtönbe menni. Chenget még az otthonában ellátták, majd elvezették a deréktól lefelé meztelen nőt. Mindeközben azt hajtogatta: Szép lány vagyok, nem tettem semmi rosszat.

A boncolás megállapította, hogy nyolc sebet ejtett a férfi fején és a felsőtestén. Köztük két mélyszúrást a mellkasán és a hátán – írja a The Sun.

Cheng tagadja az emberölést.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés