ACNEWS

Gyöngyvirággal mérgezte férjét a másba szerelmes tanárnő

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Őrizetbe vette a rendőrség egy keresztény iskola tanárnőjét, mert az meg akarta mérgezni a megunt és megcsalt férjét.
Hirdetés
Ad image

A férfi, mivel egy ideje rosszul érezte magát, térfigyelő kamerákat szerelt fel otthonában. Azt gyanította, hogy a felesége babrálhat valamit az italaival.

A gyanúja beigazolódott. A felvételeken látható, amint a nő valamiféle őrleményt ad a férje által készített turmixhoz egy „gyöngyvirág” feliratú zacskóból.

A 37 éves Sarah Scheffert most azzal vádolják, hogy megmérgezte férje turmixát. Scheffer a Jefferson megyében található Calvary Lutheran High Schoolban tanított részmunkaidőben. Letartóztatásának hírére nevét és fényképét eltávolították a honlapról – írja az Unilad.

A Jefferson City-i rendőrség sajtóközleményt adott ki a Facebook-oldalán, és további részleteket közölt az állítólagos incidensekről a múlt heti letartóztatását követően.

„2024. január 16-án egy házastárs szándékos megmérgezésének gyanújával kapcsolatos hívást vizsgáltak. A hatóságokat az áldozat arról értesítette, hogy szerinte rejtélyes betegséggel küzd, és valószínűleg megmérgezték” – áll a sajtóközleményben.

Ezt követően Sarah Scheffert letartóztatták és bevitték kihallgatásra. Ott azt mondta, hogy „olyan dolgokat” tett a férje ételébe és italába, amelyeknek betegséget és halált okozhatnak.

A bírósági dokumentumok szerint Sarah Scheffer gyöngyvirágot tett a férje ételébe. A növény súlyosan mérgező.

„Az áldozat leírta, hogy rendkívüli fáradtságot, zavartságot, homályos látást, súlyos szájszárazságot és hányingert tapasztalt” – áll a nyilatkozatban.

Sarah Scheffer végül bevallotta a rendőrségnek, hogy viszonya volt, és egy pakisztáni férfival állt kapcsolatban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés