ACNEWS

2024. April 25.   |   Márk napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Gyönyörű nő Amerika leendő Fist Ladyje

Fotó: instagram
Fotó: instagram
Jackie Kennedyre emlékezteti minden amerikait – bár még több mit egy évet kell várni, hogy kiderüljön: férje, DeSantis lesz-e az új elnök.
Hirdetés
Ad image

A republikánus Ron DeSantis hivatalosan is bejelentette indulását a 2024-es elnökválasztáson. A figyelem azonban nem rá, hanem feleségére, Casey-re szegeződött. A 42 éves egykori újságírónő a különös ruhái és hajviselete miatt ugyanis kísértetiesen hasonlít a néhai a legendás Jackie Kennedyre.

Az amerikai elnökválasztásig még több mint egy év van hátra, a kérdés azonban továbbra is fennáll: vajon Ő lesz az új First Lady?

Casey DeSantis 1980. június 26-án született az amerikai Ohio államban található Zanesville-ben, és tanulmányai után közgazdaságtanból és franciából szerzett alapdiplomát. Korábban újságíróként tevékenykedett, többek között a Golf Channelnek és a floridai WJXT műsorvezetője volt. Emellett a helyi ABC és NBC csatornáknak, valamint a CNN-nek is dolgozott.

Florida jelenlegi kormányzójával, Ron DeSantisszal egy golfpályán találkozott, amikor a férfi még tengerésztiszt volt, ő pedig újságíró. 2009-ben házasodtak össze, kapcsolatukból három gyermekük született: Madison, Mason és Mamie.

Annak ellenére, hogy házaspár annak idején Walt Disney World Resortban mondta ki a boldogító igent, Ron DeSantis évek óta elkeseredett csatát vív a céggel. A civakodás még 2021 nyarán, a világjárvány kellős közepén kezdődött. DeSantis Trumphoz hasonlóan ellenezte a szigorú korona-intézkedéseket. A Disney állítólag az utasítása ellenére oltásra kötelezte a vidámparkjaiban dolgozókat, mire DeSantis pénzbírsággal fenyegette meg a céget.

2021 októberében az ötgyermekes családot sorscsapás érte: Caseynél mellrákot diagnosztizáltak. Orvosi kezelésen esett át, és 2022 márciusában jelenthette be, hogy legyőzte a betegséget.

Megjelenéseiben, de különösen az Instagramon rendszeresen megosztott fotóin Casey DeSantis a következő Jackie Kennedynek stilizálja magát.

Casey megjelenése mindig kifinomult, divatos, és kimondottan elegáns, gesztusai és arckifejezése kontrollált, vidám és egyértelműen a tökéletes fotók készítésére törekszik. Gyermekeik mindig jelen vannak a nyilvános rendezvényeiken, legyen szó politikai eseményről, társadalmi intézménylátogatásról vagy egy klasszikus választási kampányról – írja a Bild.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés