ACNEWS

Gyönyörű nő Európa legveszélyesebb bűnözője

Tania Gomez Fotó: Europol
Tania Gomez Fotó: Europol
Topmodell arc, kacéran néz a kamerába, de a rendőrség szerint a drogmaffia rendkívül veszélyes tagja, Európa legkeresettebb nője!
Hirdetés
Ad image

A 30 éves, svéd Tania Gomez kiló számra szállított kábítószert és milliós nagyságrendű dílerkészpénzt Európa-szerte. Zseniális volt az álcája: A „HundGarin” nevű nemzetközi állatmentő szervezet vezetőjeként (5000 Facebook-követővel) nemcsak a maffia drogkereskedelmében, de a pénzmosási ügyleteiben is részt vett.

Egy stockholmi pénzváltó irodában („World Exchange”) tartott razzia során bukott meg, de el tudott menekülni. A rendőrség több műanyag zacskót talált, tele pénzzel – több mint egymillió euróval.  Minden zacskón volt egy kézzel írt cetli, amelyen a tulajdonos álneve szerepelt. A nyomozók feltételezik, hogy legalább 16 bűnszervezet vette igénybe a „szolgáltatását”.  

Fotó: Facebook

A Hells Angels és a Bandidos motoros klub tagjai is ki-be jártak az irodában, s ami feltűnt a nyomozóknak: egy vékony, barna nő, Tania Gomez is – aki addig úgymond feddhetetlen állampolgárként tartottak számon. A razzia után a 30 éves nő eltűnt, két éve szökésben van. Az Europol „legkeresettebbek” oldalán a „gyönyörű Tania” a legkeresettebb nő Európában. A nyomozók azóta rengeteg bizonyítékot tudtak összegyűjteni ellene.

Barna a szeme, 160 cm magas, spanyolul és svédül beszél. Európai elfogatóparancsot adtak ki ellene kábítószer-kereskedelem és pénzmosás gyanújával. Tania Gomez valószínűleg külföldre szökött – írja a Bild.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés