ACNEWS

Segítséget kér a rendőrség: Ön látta ezt a nőt?

Fotó. Illusztráció / Pixabay
Fotó. Illusztráció / Pixabay
A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához, mert nagy összeget lopott egy áruházból.
Hirdetés
Ad image

A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képen látható fiatal nő gyanúsítható azzal, hogy 2023. július 8-án 11 óra 30 perc körül Győrben, a Vasvári Pál utcában lévő bevásárlóközpont egyik üzletében, a sértett által földre helyezett női táskából kiemelt egy pénztárcát, és abból 107 ezer forintot magához vett. Ezt követően az ismeretlen személy a tárcát az üzletközpont környezetében lévő étkezőhely egyik padján hagyta – írja a police.hu.

A feltételezett elkövetőről az üzlet biztonsági kamerái felvételt készítettek.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es telefonszámon. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés