ACNEWS

Gyorshír: letartóztatták Gérard Depardieu-t

Gérard Depardieu / Fotó: Shutterstock
Gérard Depardieu / Fotó: Shutterstock
Gérard Depardieu-t szexuális erőszak vádja miatt őrizetbe vették Párizsban - közölték hétfőn rendőrségi források.
Hirdetés
Ad image

Két nő jelentette fel a francia filmsztárt szexuális zaklatásért, mely két film forgatása során történt 2014-ben és 2021-ben.

A francia média szerint egy párizsi rendőrkapitányságon tartják fogva és hallgatják ki Gérard Depardieu-t, aki ellen az a vád, a forgatás alatt illetlenül közeledett a nőkhöz. Ez Jean-Pierre Mocky 2014-es „A varázsló és a sziámi” és Jean Becker 2021-es „Volets vertes” című filmjei során történt.

A 75 éves Depardieu-t már többször vádolták szexuális erőszakkal. Az igazságszolgáltatás 2020 óta nyomoz a mozisztár ellen nemi erőszak miatt, Charlotte Arnould színésznő ügyében. Több mint egy tucat másik nő vádolta meg őt bántalmazással és zaklatással.

2023 decemberében egy dokumentumfilm keltett feltűnést Franciaországban, amelyben Depardieu egy észak-koreai forgatási út során számos vulgáris megjegyzést tett fiatal tolmácsnőjére. „124 kiló vagyok, 126-os erekcióval” – mondta például. Egy tízéves kislányról, aki lovon ült, pedig azt mondta: „Amikor galoppozik, orgazmusa van”.

Depardieu eddig minden vádat visszautasított. Emmanuel Macron francia elnök többször nyilvánosan kiállt a színész mellett, és az ártatlanság vélelmére hivatkozott – írja a krone.at.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés