ACNEWS

Gyűlöletcunami zúdul Tóth Gabira, Krauszra lecsapnának a nők

A gátlástaslan Tóth Gabi elárulta és megalázta kislánya édesapját Fotó: TV2
A gátlástaslan Tóth Gabi elárulta és megalázta kislánya édesapját Fotó: TV2
A férjét felszarvazó énekesnőt már korábban is sokan ekézték, de amit most kap, azt nem teszi ki az ablakba.
Hirdetés
Ad image

Nem éppen elegáns módon zajlik az egykori sztárpár szakítása. Bár Krausz Gábor villámgyorsan elmenekült a közös házból, úgy tűnik, Tóth Gabit ez egyáltalán nem bántja. Sőt, lubickol a boldogságban. Ez pedig még jobban feltüzeli az énekesnő támadóit.

Miközben a sztárséfnek az internetes portálokon nyíltan felajánlkoznak az elvált nők, a házasságtörő Tóth Gabira gyakran trágár szavakkal össztüzet zúdul. Szemezgettünk azokból a visszafogott posztokból, amikben véleményt mondtak róla az olvasók.

„Mindig is utáltam ezt a nőt,mégpedig azért mert olyan szinten műveletlen és törtetően primitív proli,hogy ez az érzelmi életén is mély lenyomatot hagy”Mindig is utáltam ezt a nőt,mégpedig azért mert olyan szinten műveletlen és törtetően primitív proli,hogy ez az érzelmi életén is mély lenyomatot hagy…”

„A gyerekére s férjre tekintettel lehetett volna pár napig, de a nyolc elemijével és önimádó fajtájával ezt nem tudja felfogni…”

„Jó lenne ha többet nem lenne képernyőn. Idegesítő, nem normális nő.”

„Ezek szerint még mindig keresi önmagát, és más ágyában találta meg. Ez valahogy nem fér össze a kereszténységgel. Esetleg úgy gondolja, ha meggyónja elég lesz?”

„Ez is úgy porig alázza a Krauszt, mint az Edina a Csutit.”

„Semmi tisztelet nincs benne! Nem felénk, hanem a férje felé!”

„Hamarosan jön Gabitól, egy milyen szörnyű házassága volt poszt szerintem…”

„Erre szokták mondani: Kell a jó? Nem. Kell a rossz? Igen. Biztos vagyok benne, nem lesz hosszú életű ez az új szerelem.”

„Sajnálom a férjét, de legjobban a kislányt, mert megint az az áldozat… Ja és kellett a több milliós hitel, minek vették fel, ha Gabi tudta, hogy nem boldog. Márpedig tudta, ha félrelépett…”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés