ACNEWS

Gyűlölik egymást: Harry herceg szerelmes volt Katalinba

Fotó: YouTube, UsWeekly
Fotó: YouTube, UsWeekly
Meghan Markle mindig is féltékeny volt Kate Middletonra. Ennek oka, hogy Harry szerelmes volt sógornőjébe.
Hirdetés
Ad image

Kate Middleton egykor különleges szerepet töltött be Harry herceg életében. A sussexi herceg ugyanis szerelmes volt belé. Egy szakértő szerint éppen ezért Meghan Markle mindig is féltékeny volt a leendő királynéra. Ingrid Seward, a 71 éves királyi szerző most kitálalt a királyi család kapcsolati hálózatáról.

Seward szerint a két testvér viszályának hátterében az állhat, hogy a walesi herceg nem tudja megbocsátani Harrynek, hogy az önéletrajzi könyvében „többször is a busz alá lökte” Kate-et. Azt állítva, hogy a hercegné gyakran sírásra késztette Meghant. Seward szerint: „Talán Harry egy kicsit szerelmes volt Kate-be”.

„Nem fizikailag értem, hanem mentálisan. Emlékszel, amikor még csak hárman voltak? Mindig is vágyott egy nővérre, ezt mondogatta Dianának is. Pszichológiailag azt hiszem, egyszerűen imádta Kate-t, és mindig ott lebzselt a Kensington-palotában: ‘Mi lesz vacsorára?’ – mondta el a Telegraph megkeresésére a királyi szakértő.

” Szerintem Meghan hihetetlenül irigy lehetett, majd féltékeny Kate-re. Hallottam, hogy Meghan valójában azt hitte, hogy hercegnő lesz, és a Windsori kastélyban fog élni. Ehelyett ott van Vilmos és Kate ezzel a gyönyörű házzal, míg ők a Nottingham Cottage-ban ragadtak, amit Harry ‘az én viskómnak’ szokott hívni.” – tette hozzá Seward.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés