ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

„Ha eltalálod az eredményt, kapsz 30 percet egy prostival”

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Németországban kezdődik a 2024-es Európa-bajnokság. Egy bécsi bordély most különleges ajánlattal csábít.
Hirdetés
Ad image

Június 14-én, pénteken kezdődik Németországban a labdarúgó Európa-bajnokság. Az EURO 2024 programjában 24 nemzeti csapat indul, és összesen 51 mérkőzés lesz. Egy hónappal később, július 14-én a berlini Olympiastationban rendezik meg a nagydöntőt.

Ausztria nagy önbizalommal és erős csapattal vág neki a tornának – az egész ország futballlázban ég. De nem csak az éttermek, kocsmák és bárok közvetítik majd az Európa-bajnokság mérkőzéseit a televízióban.

„A bécsi  „Fresh Saunaclub & More”-ban. A 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság összes mérkőzését vetítjük” – mondta Peter Laskaris, a hely vezetője a Heute-nek. „Mind beltéren egy masszázs mellett, mind pedig kint a teraszon a jacuzziban, megaképernyőn!”. A 69 eurós belépő akciós ára öt alkoholmentes italt tartalmaz plusz két sört a szurkoláshoz.

És mivel a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, a „Fresh Sauna Club & More” vendégei hideg-meleg büfét is fogyaszthatnak. De ez még nem minden: „Ha a vendég előzetesen helyesen tippeli meg a játék eredményét, egy 30 perces wellness-utalványt kap egy szabadon választott hölgy társaságában” – árulta el Laskaris.

Az ajánlat természetesen csak 18 éves kortól érvényes, és ha több szerencsés van, akkor sorsolnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!