ACNEWS

Chips teszt: árulkodik a jellemedről, ha a sósat vagy az sajtosat szereted

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Bizony, a személyiségünkről sokat elárul, hogy milyen ízű chipset szeretünk.
Hirdetés
Ad image

A klasszikus sóstól kezdve a hagymás-tejfölösön át egészen az extrémen csípős wasabiig, szinte mindenki kedvére válogathat különböző ízű chipsekből. Bár olykor szeretünk kipróbálni újdonságokat, legtöbbször maradunk a megszokottnál. De gondoltad volna, hogy mindez összefüggésben áll a személyiségünkkel? Pedig egy brit pszichológus szerint nagyon is árulkodó, hogy milyen ízű chipsből majszolunk a leggyakrabban.

Hagyományos sós

Aki legtöbbször a sós chipshez nyúl, az nagy valószínűséggel egy határozott attitűddel rendelkezik, és kerüli a drámákat. A fő célja, hogy még a legbonyolultabb kihívásokat is megoldja, leginkább a lassan jár tovább ér elvén éli az életét.

Noha egyesek szerint hasznukra válna egy kicsit több spontaneitás a mindennapi életedben, szeretnek a jól bevált módszernél maradni. Annak ellenére, hogy hajlamosak biztosra menni, ez még nem jelenti azt, hogy a szórakozás terén túlzottan visszafogottak lennének, sőt. Meglepő módon gyakran ők távoznak utoljára a buliból.

Só és ecet kombinációja

Azok, akik ismerik és szeretik, a szélsőségek embereként jellemeznék a hagyományos brit ízvilág kedvelőit. Ők a buli élete és lelke, de lehetnek akár a magába forduló mély gondolkodók is. A túlzott analizálásra való hajlamuk azt jelentheti, hogy időről időre imposztor-szindrómával és személyes bizonytalansággal küzdenek, ami túlkompenzálásra készteti őket.

Keményen dolgoznak az álmaikon és az ambícióik megvalósításáért, viszont soha nem szeretnek arrogánsnak tűnni. Alázatos természetüknek köszönhető az is, hogy a hozzájuk legközelebb állók olyan mélyen szeretik és nagyra tartják őket. Van egy hihetetlen képességük arra, hogy könnyedén feldobják a lehangolt barátok és családtagok hangulatát.

Sajtos hagymás

A pszichológus szerint ennek a kissé büdösebb változatnak a rajongói sokszor önfeledten önmagukat adják. Pontosan tudják, mit akarnak, és bátran törekszenek a céljaik elérésére. Egyesek talán kissé gyilkosnak tartják a törekvéseiket, de valójában egyszerűen csak arra koncentrálnak, hogy a legjobbat hozzák ki az életéből, és körülöttük lévők jól járjanak.

Elismerik, hogy van magukban makacs vonás, és nehezen változtatják meg a véleményüket, még ha jó érvvel is állnak szemben. Mentségükre szóljon azonban, hogy ez általában annak köszönhető, hogy a döntéseik és ötleteik többsége hosszú távon a hasznukra válnak.

Savanyított hagyma

A szokatlan ízvilág kedvelői igazi adrenalinbombák, akik minden eszközt igyekezenek megragadni, csak hogy kiszakadjanak a szürke hétköznapokból. Zseniálisak az új ötletek kitalálásában, de gyakran szükségük van valakire, akinek kicsit több kitartása van ahhoz, hogy ezeket meg is valósítsák. Nem a megszokás hívei, ezért hozzájuk közel állóknak résen kell lenni, mert akár az utolsó pillanatban képesek elindulni az éjszakába.

Bár pezsgő személyiségük miatt rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek, a valóságban a bizalmi körük viszonylag szűk. Nagyon nehéz a kedvükben járni, viszont a közeli barátai kiélvezik minden cseppjét az üdítő társaságuknak. A szeretteinek minden támogatást megadnak, és bármikor számíthatnak rájuk.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés