ACNEWS

Hajtóvadászat: 10 ezer fánkkal szökött meg az ír tolvaj

illusztáció forrás: pixabay
illusztáció forrás: pixabay
Keresi a rendőrség azt a nőt, aki lelépett egy 10 000 fánkkal megrakott furgonnal.
Hirdetés
Ad image

A biztonsági kamerák felvételén volt látható, ahogy egy nő beszállt egy 10 ezer fánkkal megrakott furgonba, majd elhajtott vele. Mindez hajnali fél háromkor történt Írország északnyugati részén egy tengerparti település Calingford benzinkútjánál. A sofőr bent volt kasszánál és éppen fizetett, amikor az édesszájú haszonleső diszkréten a volán mögé ült és elhajtott. A személyleírása szerint a 30-as évei elején járó, hosszú fekete vagy barna hajú nőt keresnek.

A furgon úton volt, hogy fánkokat szállítson több helyre Newcastle környékén. A pékek éjjel-nappal dolgoztak az ellopott készlet pótlásán, miközben a rendőrség megpróbálta felkutatni a nőt és az édes rakományt.

A fánkot készítő Krispy Kreme szóvivője örömmel tudatta, hogy azok a vevők, akik vásárolni szándékoztak, vagy akik a Charlestownnál rendeltek, megkaphatják a fánkokat, mivel a készletet már kicserélték.

Nem tudni, hogy a nő tudott-e a furgon tartalmáról, de a rendőrség megerősítette, hogy aktív nyomozás folyik az előkerítéséért. Mivel az autóban nem volt nyomkövető, így azt csak a rendszáma alapján kereshetik – írta a DailyMail.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés