ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Hajtóvadászat indult a nagyi után, megszöktette a kisunokáját

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Egy napig a fél ország égen-földön kereste a szökevény nagymamát és hároméves kisunokáját, akik végül másnap reggel hazatértek.
Hirdetés
Ad image

El lehet képzelni, mit élhettek át az Isztiméren élő szülők – Zsuzsanna és Szabolcs -, amikor rádöbbentek: a mentálisan beteg nagymama megszökött és magával vitte a hároméves kisunokát, Hannát is. A Fejér megyei falucskában lakó szülők abban a hitben voltak, hogy a nagyi mellett biztonságban van Hannácska. Azonban amikor hétfő este hazaértek, üres ház fogadta őket: se a nagymama, se Hanna nem volt otthon.

Zsuzsanna és Szabolcs kétségbeesve rohant a rendőrségre, hogy bejelentse imádott kislányuk eltűnését. Emellett riasztottak mindenkit a neten, keresőcsoportokban kértek segítséget. Miközben  azonnal keresőcsapatok eredtek a kislány és a nagymama nyomába, drónok és kutyák is kutattak utánuk. Mégsem vezetett eredményre – írta a Bors. A szülők szinte összeroppantak, mikor még hajnalban sem bukkantak a nyomukra.

„Se a drónok, se a kutyák nem találtak semmit. Ha bárki, bármit tud, kérem, azonnal jelentkezzen” – könyörgött Zsuzsanna. Hozzátette, hogy egy ideig a térfigyelő kamera is követte a nagyi és Hanna sétáját. Az anya szerint a felvételen látszik, hogy gyalog mennek. Nyomukat egészen a buszmegállójáig követték a kutyák, ahonnan vélhetően valaki autóval vitte őket tovább.

A rendőrök az egész környéket átfésülték, a buszokat is ellenőrizték, de nem vezetett eredményre. Az egyik posztból kiderült, hogy Zsuzsanna és Szabolcs aggodalma nem volt alaptalan, mert a nagymama nincs beszámítható állapotban. Szerencsére tegnap reggel a nagyi végül maga vitte haza a kis Hannát. A család rögtön mentőt és rendőrt hívott. Úgy tudni, hogy a kislányt elővigyázatosságból kórházba szállították, szerencsére jól van.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés