ACNEWS

Halál aratott az utakon, fekete péntek volt tegnap

Megölte az édesanyját a 24 éves fiatalember/fotó: MTI illusztráció
Megölte az édesanyját a 24 éves fiatalember/fotó: MTI illusztráció
Elképesztően sok baleset történt pénteken, közülük sok tragédiával végződött. Ezek oka a figyelmetlenség volt.
Hirdetés
Ad image

Budapesten a rendelkezésre álló adatok szerint pénteken 15 óra 15 perckor két személygépkocsi rohant egymásba a XVIII. kerület Kassa utca és Bajcsy Zsilinszky út kereszteződésénél. A balesetben az egyik autó vezetője, egy 29 éves férfi a helyszínen meghalt – közölte a rendőrség.

A budapesti Hűvösvölgyi úton, ott, ahol a villamossíneket újítják fel, szintén halálos baleset történt – tudta meg a Blikk. Egy markoló elsodort egy 51 éves munkást, aki a helyszínen életét vesztette. A hatóságok foglalkozás körében elkövetett halát okozó gondatlanság miatt nyomoznak.

Nyugat-Magyarországon a 85-ös  főúton Győr felől Csorna irányába 19 óra 45 perc körül súlyos balesethez riasztották a hatóságot. Egy autós eddig tisztázatlan okok miatt áttért az úttest bal oldalára, árokba csapódott és egy fának ütközött. A balesetben a sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Pont egy órával később az ország másik felében, a 4-es számú főúton, Újfehértó közelében szintén közúti tragédia történt. Két autó rohant egymásba, egy ember meghalt, ketten megsérültek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés