ACNEWS

Halála előtt még lefényképezte gyilkosát

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Egy 61 éves férfi előveszi a mobiltelefonját, és lefényképezi a feléje rohanó férfit. Ez az utolsó képe: valamivel később meghal.
Hirdetés
Ad image

Homályos, remegő kép: egy férfi látszik rajta, nem feltűnő termetű, alig tűnik fenyegetőnek. De embert öl.

Az alsó-bajorországi Pocking városában történt. Egy férfi és felesége egy Renault-val közlekedik 19 óra körül, megállnak egy kereszteződésben, mert egy másik autónak van elsőbbsége.

Ekkor egy ismeretlen férfi gyalogosan közeledik az autóhoz, és kétszer beüti a hátsó ablakot. A pár leparkolja az autót, kiszáll, és megkérdezi, hogy mi a baj. Az ismeretlen odalép a 61 éves férfihoz, mond valamit tört németséggel, majd kétszer gyomron üti – írja a Blick.

Az áldozat összeesik, beveri a fejét. A feleség hívja a 911-et, és értesíti a rendőrséget. A 61 éves férfi még feláll és követi a gengsztert, aki gyalog menekül. A rendőrség most próbálja rekonstruálni, mi történt ezután.

Kicsit később a járőrök a földön fekvő, vérző, súlyosan megsérült 61 éves férfi újraélesztik. Kórházba szállítják, de ott belehal súlyos sérülésbe. A rendőrök a 61 éves férfi mobiltelefonján megtalálja az elmosódott felvételt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés